Sayfa 695/1019 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Dudu yat tatilini ayarladinmi ?karpuz kabugu dusmeden gitme tatile[emoji39]

2. Bireysel kredi/kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe alınan kişi sayısı arttı

https://t.co/u4xi58A27Y
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bireysel kredi/kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe alınan kişi sayısı arttı

https://t.co/u4xi58A27Y
    Ama para fiskiriyeaaaah..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Haftanın iki gün üç günü yonca ve katar ATM ile işim oluyor her seferinde bir çanta dolusu para yatırıyorlar atm den 100 lük desteler kapasite onlar yüzünden doluyor para almıyor akşam üstü o yüzden .

Her zaman 100-150 bin yatırana denk geliyorum tramvaydan inerken veya binerken

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Haftanın iki gün üç günü yonca ve katar ATM ile işim oluyor her seferinde bir çanta dolusu para yatırıyorlar atm den 100 lük desteler kapasite onlar yüzünden doluyor para almıyor akşam üstü o yüzden .

haberlerde izlemiştim

kalpazan çetesi sahte dolarları atm den yatıırıyormuş, başka atm ye gidip orjinal dolar çekiyorlarmış

ama kısa sürede yakalanmışlar

aklıma bu haber geldi

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Haftanın iki gün üç günü yonca ve katar ATM ile işim oluyor her seferinde bir çanta dolusu para yatırıyorlar atm den 100 lük desteler kapasite onlar yüzünden doluyor para almıyor akşam üstü o yüzden .

Bu tip şeyler neden başkalarına denk gelmiyor? Para fışkırıyor tarzı aksiyonları hep belli kişilerden duyuyor ve işitiyoruz?

Bana hep para isteyen fakir, gariban insanlar denk geliyor mesela. Para dolu çantalar, ATM yi fulleyenler falan (hemde haftanın 2 günü) bu yaşıma geldim hiç görmedim !
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bu tip şeyler neden başkalarına denk gelmiyor? Para fışkırıyor tarzı aksiyonları hep belli kişilerden duyuyor ve işitiyoruz?

Bana hep para isteyen fakir, gariban insanlar denk geliyor mesela. Para dolu çantalar, ATM yi fulleyenler falan (hemde haftanın 2 günü) bu yaşıma geldim hiç görmedim !
    Dudu der ki:

Butun parani harcama..
    Oglene kadar uyuma..
    Her duyduguna inanma..

Ama para fiskiriyeaaah...

Sayfa 695/1019 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız