Sayfa 695/1000 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Sifonu çekecek baba veya anayiğit aranıyor...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sanki raporlar perşembeleri oluyordu bu hafta cuma olmuş. Faiz düşüşü özkaynaklara yansımış olabilir.

Kamu Mevduat

Yabancı Mevduat

Yerli Mevduat
    bu bankalarda çok nadir alır satarım bilançolarını hiç anlayamıyorum...
    not:bana tavsiye ettiğin filmi izledim bu arada.iyiydi bana uyar bu tür filmler yalnız site .ru olunca biraz tırsmadım diyil.pcden anlamayınca haliyle...

y.t.d

3. nereye gıtmıs 300 m dolar alan yabancı hem de halkbnk vakb alıyor cesarete bak
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4. Akbnk 20
    garan 30
    ykb 15
    vak 15
    halk 15
    skbnk 8
    teb 10
    ısctr 15

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    bu bankalarda çok nadir alır satarım bilançolarını hiç anlayamıyorum...
    not:bana tavsiye ettiğin filmi izledim bu arada.iyiydi bana uyar bu tür filmler yalnız site .ru olunca biraz tırsmadım diyil.pcden anlamayınca haliyle...

y.t.d
    Bende eski laptoplar var, büyük monitore yansıtıyorum. Eski cep telefonları da internette film sitelerine girmek için kullanılabilir oradan TV'ye yansıtılır diye düşünüyorum. Free Advanced System Care var onunla haftada bir temizlik yapıyorum.

Ciddi Free programlar için PatchmyPC var, free programları indirmeye ve güncellemeye yarıyor.

Spacedesk ile istediğin monitore veya TV'ye yansıtma yapılıyor, istrer duplicate ister extend yapabiliyorsun, Windows, android, ios çalışıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Geride kalanlar yükseliyor olabilir, bence yorulma işareti. Dün AKBNK geri kaldı dedim bugün arttı, ben isabet ettirmeye başlamışsam durum sakat demektir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    sp nin buradan fed pompası/makro destek olmadan 10 bine gitme ihtimali
    benim sabah 18 imde uyanmamla aynı ihtimal,
    eşi görülmemiş bir hareket olacağından fiyat verilemez..
    bahsettiğim bir olasılıktır ama sizin 18 uyanmanız olası değildir .. cevap için teşekkür ederim ..

8. Genele yayılmadı yükseliş. Benim canımı sıkan o. Yoksa 3200 direnç, dolar bazlı direnç, hepsi safsata. Bir hedge fon girmişse hazır kur da stabil patlatır gider piyasayı. Yoksa bu para arzıyla pehhhh 3200 de ne? En az 5000 olması lazım.

Sayfa 695/1000 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •