Sayfa 696/1000 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Acc hisseleri biri haric hepsi yesil ����
    hadi inşallah

2.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Görünen o ki endeks ya 113.000’e yada 103.000’e gidecek. Hangi yön kendi düşüncemize göre daha ağır basıyorsa o yönde pozisyon almak gerek.

BIST’in en önemli sıkıntısı yabancı takas oranının düşmesi, yeni para girişinin olmaması. Yabancılar önümüzdeki haftadan itibaren tatile giriyor. Yeni pozisyon açmaları yeni yılla birlikte olur. Bu sebeple sene sonuna kadar düşük hacimle devam edeceğiz.

Buarada 15 Aralık riskini es geçmemek gerek. Olası bir Çin-Usa anlaşmazlığı global piyasalarla birlikte bizede satış getirecektir.

Halkbank ve yaptırım tasarılarıda Demokles’in kılıcı gibi sallandırılıp durmakta başımızın üzerinde.

Yarın ki faiz kararıda az çok belli. Muhtemelen 150-200 baz puan arası indirir merkez. Bu durumda beklentinin gerçekleşmesi ile birlikte endekse satış gelir mi, yaşayarak tecrübe edeceğiz.

Sonuç olarak yükselmek için yeni hikaye şart gibi görünüyor.
    Yabancı takas oranı düşmedi eğer yabancı gerçekte 6 puanlık bir satış yapsaydı bu 4 milyar dolar yapardı, Böyle bir satışta endeks 90 binlere kadar gelirdi. Bunu karşılayacak kimse yok. Bu habere de bakabilirsiniz...

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-458507

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    [emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji3061][emoji57][emoji13][emoji13][emoji13][emoji13][emoji13]
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Mert kendine gel, ne demek istiyorsun çocuk?
    En son piknige gidiyorum hasan abi demisti
    Bu sekilde donmesi ilginc

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayir imzayi orada atip sozlesmeyi yapiyormussunuz oldugunuz sehirde tacirler yoksa. Istanbulda direk tacirlere gidebilirsiniz
    Para isbankasinda kalmiyor yani...
    Tacirlere aktariyorsunuz...
    Riiiiiisk???
    Tacirler Yatırım'ın fon alım satımı için İş Bankası ile anlaşması var. Tacirlerde hesap açarken İş Bankası ile ilgili bir sözleşme de imzalıyorsunuz. Alınan fonlar İş Bankası takasında saklanıyor. Tacirlerin fon saklama yetkisi yok.

Alıntı Originally Posted by practer Yazıyı Oku
    Tacirler Yatırım'ın fon alım satımı için İş Bankası ile anlaşması var. Tacirlerde hesap açarken İş Bankası ile ilgili bir sözleşme de imzalıyorsunuz. Alınan fonlar İş Bankası takasında saklanıyor. Tacirlerin fon saklama yetkisi yok.
    Valla pek ilgilenmedim ustadim
    Cunku 500k param yok😆😆😆

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım Tacirler Portföy ile görüşmüşsünüzdür büyük bir ihtimalle. Tacirler Yatırımda 500K limit yok bildiğim kadarıyla. Tacirler Yatırım ve Tacirler Portföy iki ayrı kurumdur.
    Tacirler Yatırım hesap açılışı için alt limit bulunmuyor . Muhtemelen Tacirler Portföy Yönetimi için geçerlidir o limit

Rygyo yu portfoyune almayan fon yonetimine sasiyorum

Ah ulan ah
    Dolar dedigim seviyelere duseydi simdi bistte 112 yi gecip 120k yi ilan ediyor olacaktim

Sayfa 696/1000 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •