Adalarda ist da 3 veya 4 aylik kira bedeli 60 80bin miş,ben datcada 1 aylik evi 5bin tuttum,
Haziran icin ,fakirliğin gözü kör olsun
Adalarda ist da 3 veya 4 aylik kira bedeli 60 80bin miş,ben datcada 1 aylik evi 5bin tuttum,
Haziran icin ,fakirliğin gözü kör olsun
Valla müthiş yazı...%100 katılıyorum. Akp seçimle filan gitmez...
Erken seçim diyorlar. Neden olacakmış? Dayanamazmış akp!Yahu gezi olayları oldu, sokaklarda gencecik insanlar öldürüldü, gaz bombalarıyla gözlerinden oldular da tayyip gitti mi? Ayakkabı kutularında paralar bulundu, üzerinde asla oynamaya yapılamayacak olan "babacığımmmmmm" diye başlayan tapeler ele geçirildi, tayyip gitti mi? "Ne istedilerde yapmadık" diyerek devletin anahtarını verdikleri palyaço darbe yaptı, tayyip gitti mi? Eh şimdi peker reis'in youtube videoları ile mi gidicek
7 değil, 77 video çekilsin tayyibi koltuğundan 1cm oynatamaz bu ülkede...
Seçim 2023 de yapılır. O da seçim ekonomisine girildiğinde cumhur ittifakı kazanacak oyu alabilecek seviyede olur ise yapılır. Yoksa seçim yapılmaz. Hadi seçim yapıldı ve akp kaybetti diyelim, o seçim sayılmaz. Hala demokraside yaşadığımızı düşünenler var. Şaşırıyorum... "Yetmez ama evet"çi süper zekalar evet dediklerinde ve parlamenter sistemi bırakıp tek adam rejimine geçilsin diye referandum yapıldığında demokrasiden de vazgeçmiş olduk...
Sona da halkın iradesine saygı duymuyosunuz, kendinizi halktan üstün görüyorsunuz diyenler var. Görüyorum bro, kendimi "O" halktan çok üst görüyorum...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Reis göz göre göre muhalefetin etrafında toplanması için bir seçenek daha verdi. Hem de herkesin fakirleştiği bir dönemde.
Nasıl böyle bir hata yaptı anlaşılır değil. Geçmiş olsun. Artık barajı geçeceğinden dahi şüphem var.
AKP'den çıkan partiler coşar bu gidişle... Vay be...
Neden ayrı parti kurduklarını da rahatlıkla anlatırlar artık. DEVA falan %10 yapabilir.
Kardeşlerim,
Dışarıdaki piyasaya da bakacağız...
.......olsun ki
Ayu ları mutlu edeceğiz kardeşlerim...![]()
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Kisa bir tahlil
dün ciddi bir düşüş oldu
önemli destekler kırıldı
bugün düşüşün % 38,2 sine kadar tepki oluştu
yukarısı için en azından bu seviye üstünde duruyor olmak lazım
şuanda ise altında
152 ustunde kalamadıgı surece ıcraat olmaz.....hatta cumaya kadar bı 3.4 k olası olabılır......hatta ay sonu 31 mıs 3 gun var daha
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri