Sayfa 698/1023 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Hanimiş benim benzin zammım. E daha nerede hadi hadi.

2. Ekonomide Milli olmak lafı sadece hamasetten ibaret. Köprüden geçenden de geçmeyenden de parayı toplayıp döviz olarak yabancılara ödemek millilik değildir.
    ......................................
    Bir yandan cari açık böyle yüksek, diğer yandan açıklanan 100 günlük icraatın hepsi, cari açığı daha da artıracak unsurlardan oluşuyor. İnanılmaz bir çelişki¦ Yani doktor bir yandan hastaya kilo problemini çöz diyor, diğer taraftan hastaya her gün nefis yemekler ısmarlıyor.
    https://www.bilgeyatirimci.com/2018/...nbul-sabahina/

Bu arada ben artık şüphelemeye başladım, takunyalılar Dolarları cukkaladılar yalaka ekonomistler ile habire Dolar şurayı geçerse bütün firmalar batar diye diye 3 lerden Dolar 5.50 lara geldi lakin batan takunyalı, badem bıyık görmüyoruz, batanların çoğu düzen madem böyle bende dibine kadar Dolar borçlanırım diyen geri zekalı diğer kesim. Takunyalılar da batmazsa ben artık planlarının bu olduğuna kanaat getiririm. Bu şartlar altında Dolarda yükseliş kaçınılmaz.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. halkb falan niye yükseliyor? bu adamlar anlaşamamış etmiş gelmiş. bundan sonra olacakları hep beraber göreceğiz..

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
    bu papazın salınması konusunda anlaşılmış olabilir, şimdi konu biraz unutturulur ,sonra bağımsız mahkeme serbest bıraktı olur. hükümetimizde teslim etmemiş olur, dikkat ettiyseniz türk heyeti irandan doğalgaz alımı devam edecek 2026 senesine kadar konratımız var diyor ama petrol alımına devam etmiyeceğiz gibi bi laf yok demekki petrol almayacağız sözüde verilmiş oluyor, bunlar dik dururlar herkez rahat olsun

Mb`nın hem altın hem Dolar rezervi düşüyor bu işin sonu karakolda biter haberiniz olsun .

TCBM ALTIN REZERVLERİ 3 AĞUSTOS`TA HAFTALIK 0.70 DÜŞÜŞ İLE 22 MİLYAR 126 MİLYON DOLAR OLDU. Matriks data

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Mb`nın hem altın hem Dolar rezervi düşüyor bu işin sonu karakolda biter haberiniz olsun .

TCBM ALTIN REZERVLERİ 3 AĞUSTOS`TA HAFTALIK 0.70 DÜŞÜŞ İLE 22 MİLYAR 126 MİLYON DOLAR OLDU. Matriks data

"BANA BİR ÜLKENİN PARASININ KONTROLÜNÜ VERİN, KANUNLARINI KİMİN YAPTIĞI UMRUMDA OLMAZ" Mayer Amschel Rothschild
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 698/1023 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •