Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 698/1004 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Viop XXXV

1. zermaye tabana yayılsın diyon yani. asdas.
    kualiti of hüman, di problım behaynd of oll.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by karaoğlan_ Yazıyı Oku
    yok canım
    fetret devrini özledim
    ne o öyle bir kere seçim yapacan 5 sene iktidarda olacan
    hiç değilse seçim olmasa bile şöyle 6 ayda bir hükümetler bozulup kurulmalı ki
    bakanlıkklar arpalıklar el değişsin
    canlılık olsun.
    çizdim oynamıyorum
    benden bu kadar.

3. herkeş öğrenimli
    lakine
    eğitimliyi mumlan ara. asdas.
    kim di o zinoplu,
    gündüz vakti mumlan adam arayan tarihi şahsiyet? asdassa.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. yellen getirsen merkez başına hiçbir halt yapamaz...

ülkede herşey tek elden yönetiliyor...

tek adam yönetiminde kurumların başındaki insanların bir önemi yok...

5. Hocam endeks ve dolar ilişkili varsayım bende de var ama bu sizle sadece rakamlarda çelişiyor..
    Şahsen benim için en belirleyici seviye 8.99 daha önce de paylaştım..
    Sonrası kurulu barajı bana göre 9.24 ben oralara yaklaşınca endekste oluşan ralliye göre satarım..
    Sonuçta kör değiller..
    Dolar bazlı tl marjlı bir boşluk olacak..
    Hani doların yükselmesi borsayı aşağı çekse de bir nebze bunu ayaralamak zorundalar..ben hisse bazlı spot kafası düşünüyorum..
    Endeks dersen.....
     Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    oyunagelen abim tesekürler iltifatın benim için son derece değerli ... oyuzden senin şerefine bir benjamin analizi yapacam.BÜYÜK İHTİMAL ÖNÜMÜZDEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DOLARDA 8,95-9,00 ARASI ATAKLAR SATIŞ FIRSATI DERİM ...HEDEF TE YA 872 YA 855 CİVARLARI...ENDENTE BU ARADA RALLLİ YE KALKACAKTIR EŞEK DEĞİLSE AMA DEDİM YA ÇARŞAMBAYA KADAR HATTA ÇARŞAMBADA DAHİL OLABİLİR BÖYLE GİTGEL YAPABİLİR ENDEX, ÇÜNKİ DOLARDA YUKARI ATAKLAR OLACAKTIR....
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Karaoğlan_ Yazıyı Oku
    çizdim oynamıyorum
    benden bu kadar.
    Korkma reisin dün dedi zaten muhalefet ülkeyi yönetmek gibi işlere girişmesin onlar için iyi olmaz dedi.

Buda bu sistemin ürettiği. Şimdi ikile

7. Teknik olarak denizkiraz ı tek geçerim.. yaklaşımı olsun sabırı olsun..
    Şunu da asla unutmam..
    Forumda hostad geçinen amma shortcu olan ve bu konuda böbürlenen tipler vardı kayboldu çoğu..
    İşte o zaman bir lafı vardı..
    Koza 5 tl...
    Koza 15 tl olacak ve elinizde olmayacak dedi..
    Haklı da çıktı..
    Ve o şirketi düşüş yönlü savunan tiplerde yaşlandığı argüman 0.5 ten arz olması vs idi..
    Ulen ulen ulen...
    Aklıma geldikçe dellenirim..
    Belli yönde ısrar edenlere de tepkim bu yüzden..
    Herşeyin bir ederi var..
     Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Xtrader kısmı öle değil BENCE

Kendisini savunmak gibi bir gayem yok fakat o zamanlar forumda çok aktif yazıyordum. O düşüşte ciddi maldaydım ve iyi hatırlıyorum, kendisi buraların dip olduğunu, artık daha aşağısı olsa bile orta vade de çok ucuz olduğumuzu defalarca yazdı. Zararımı çıkarmak için %200 e çıktım kredi ile. Full banka aldım. Bunu defalarca yazdım ama o zaman ki iş yatırım cfo su aradı beni. Burdan mal mı alınır, hele banka mı alınır... bence yanlış yapıyorsunuz dedi...(bir ülkenin en önde gelen kurumunun başındaki adamlardan biri, endeks tarihi diplerde iken mal alan yatırımcıya mal sattırmaya çalışıyo... sonra bu ülkenin borsası niye adam olmuyor...işte bu korkaklar yüzünden) Hatta bu şahış, tvlerde spotda hisse senedi pozisyonlarımızı sıfırladık fln diye bir de hava atıyordu. Acayip iş bilmez bir karakterdi... Bu konuşmanın üstünden 1 ay sonra tarihi ralli başlamıştı diye hatırlıyorum.

O zamanlarda %200 malda iken, ciddi stresli zamanlarım geçti fakat kendisinin bakış açısı o dönem beni rahatlatmıştır. O zamanlar o da forumda aktif yazıyordu ve kendisiyle özelden de mesajlaşıyorduk. Dediğim gibi psikolojik olarak desteği olmuştur ve o malı taşıyabilmemde etkisi kesin vardır. Hakkını teslim etmek isterim...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by şakir Yazıyı Oku
    korkma reisin dün dedi zaten muhalefet ülkeyi yönetmek gibi işlere girişmesin onlar için iyi olmaz dedi.

Buda bu sistemin ürettiği. şimdi ikile
    Yok yoook
    buna cevap vermezsem olmaz
    muhalefetin ülkeyi yönetme diye bi derdinin olmadığını bilmiyor muydunuz yoksa
    onlar
    bidon kafalının emir erleri.

Sayfa 698/1004 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •