Sayfa 698/1005 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Viop LII

1. Malesef para parayı çekiyor. Paralı adam isen sana para kazandırmaya geliyorlar. Çok saçma bir durum gibi gözüküyor ama sohbet odalarını dinlediğimde o izlenimi aldım.

Belirli bir para büyüklüğüne gelince tek başına hareket etmek riskli oluyor, diğer paralı adamlar ile ortaklık yapılıyor.

Mesela şuradan 100 milyonluk sen de al deniyormuş, 100 milyon yapmışsan salak değilsindir kendi adamların vardır inceleyip aklına yatıyor ise giriyorsundur.

Ortalıkta çok fazla milyar liralık adam türemiş. Sadece borsa değil emlak işi de o şekilde bence.

Paralı adamların sosyal kişiler olması da boşuna değil, kazandığını birlikte yemeyen veya çevresinden yeni fikirler getirmeyene de zaten ulaşmazlar.

Bu durum çakma paralı adam sayısını da artırmış, bunlar da gerçek paralı adam havasında yanlışlıkla para sahibi olmuşları çarpmaya çalışıyorlarmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bu türkünin sözlerine daha önce çok dikkat etmedim, çok da dinlediğimi hatırlamıyorum.

Sabah melodisi kafamda çalınca düşündüm düşündüm en sonunda buldım.

https://www.youtube.com/watch?v=hBWoh4pYKOk
    Ali Ekber Çiçek - Geldim Şu Alemi Islah Edeyim (Official Lyric Video)
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

kodumunu cahosu yüzünden abkada uçmuş.

ne güzel abkadan tiyoyu alacaktık dolar 7x yapacaktık..

diskoya gidecektik.

4.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Bu cevdet akcay akrabalik varmi akcay
    Ben kirmizi donumu giydim sansimiyiz gorecez.
    amcasının oğlu bence...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Forumdan bi ppk üyesi çıkarmanın vakti gelmişti artık
    benden bahsediyor.. teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu türkünin sözlerine daha önce çok dikkat etmedim, çok da dinlediğimi hatırlamıyorum.

Sabah melodisi kafamda çalınca düşündüm düşündüm en sonunda buldım.

https://www.youtube.com/watch?v=hBWoh4pYKOk
    Ali Ekber Çiçek - Geldim Şu Alemi Islah Edeyim (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=FSWCdFYhIoc

7.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Bu cevdet akcay akrabalik varmi akcay
    Ben kirmizi donumu giydim sansimiyiz gorecez.
    Hazine bakanı etkisi Cevdet kadar olmaz, Cevdet açık şekilde merkezin ve hazinenin özgürlüğüne bir semboldür. Kırmızı don tehlikeli, kıstırırlar. 😆

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Piyasa bunu olumlu karşılar.....hep eleştiri konusuydu başkan yardımcıları niye alınmadı diye.....onlarda alındı....piyasa buna pirim verir....
     Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Cevdet Akçay benim gördüğüm en iyi 2-3 ekonomistten biri, liyakatin eş anlamlısı, fatih Karahan da Fed'den geliyormuş. Diğer Karahan 'ın da cv'si iyi diyorlar ama ... Neyse Cevdet Hoca hepsine yeter. Ben şahsen sevindim. Gaye hanım ekibini kurmalıydı, kurdu. Belki yüzde yüz olmadı ama bu da şu aşamada iyidir. Hayırlı olsun. Yarın piyasa tepkisini bekleyelim bakalım.
    görevden aldıkları şener mb başkanı oalcak adamdı gaye hanım rakip istememiş demek ki
    taha çakmak cemaatler ve siyasetle gelen biriydi
    onun yerini hatice hanımla doldurmuşlar siyaset ve cemaatelerle gelen biri aynı zamanda da yeni şafakın eski başkandan sonraki diğer yazarı
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 698/1005 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •