-
Cbs Boya`dan Cbs Oto`ya Gayrimenkul Satisi.
4.1.1999
CBS BoyaKimya Sanayi ve Ticaret, sahibi oldugu gayrimenkulleri CBS Oto Boyalari san.ve Tic.`e satiyor. Sirket, 26 bin 827
metrekare gayrimenkulun toplam 4 trilyon 352 milyar 390 milyon lira ve 16 bin 694 metrekare gayrimenkulun toplam 1
trilyon 549 milyar 630 milyon lira karsiliginda vadeli olarak CBS Oto Boyalari san.ve Tic.`e satilacagini acikladi. soz konusu
satistan elde edilecek kazancin tamaminin CBS Boya`nin sermayesine ilave edilecegi kaydedildi. Ayrica, CBS Oto Boyalari
sanayi`nin unvaninin Ocak 1999 ayi icinde CBS Gayrimenkul Yatirim A.S. olarak degistirilmesine, 1999 yili icinde Gayrimenkul
Yatirim Ortakkligina donusturulmeku zere sirket statusunun sermaye ve ortak yapisinin bu duruma uygun hale getirilmesine ve
bu amacla SPK`ya basvurulmasina karar verildigi bildirildi. Ote yandan, CBS Holding`in istirak portfoyunde bulunan 4 milyar 869
milyon 500 bin lira nominal degerli CBS Oto Boyalari hisse senetlerinin CBS Boya Kimya Sanayi`ye devredilecegi belirtildi.
(DUNYA)
-
Gebze Ticaret Sicili Memurluğundan
Sicil No: 2705
Ticaret Unvanı
ESKI ÜNVANI
ÇBS SHINTO BOYA KİMYA TICARET ANONIM ŞIRKETI
YENI ÜNVANI
ÇBS ÖZEL BOYALAR SANAYI VE TICARET ANONIM ŞIRKETI
Ticari Ikametgahı:Gebze liçesi dahilinde Çayırova Cumhuriyet Mahallesi Istanbul Cad desi No: 140 Ticari ikametgahı ile sicil numarası ve ticaret ünvanı yukarıda yazılı bulunan şirketin 2.11.1999 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantı zaptının Gebze beşinci no
terliğinin 5.11.1999 tarih 011201 sayı ile tasdikli yönetim kurulu kararlarının Sanayi ve
Ticaret Bakanlığının 28.10.1999 tarihinde tasdikinden geçen tadil mukavelesinin tescli ve
ilanı istenmiş Gebze beşinci noterliğinin 5.11.1999 tarih 011208 sayı ile tasdikli imza be
yannameside memuriyetimize tevdi edilmiş olmakla keyfiyet 6762 sayılı Türk Ticaret Kanunu
-
Gebze Ticaret Sicil
Müdürlüğünden
İlan Sıra No: 5453
Mersis No: 0233007551200019
Ticaret Sicil No: 3432
Ticaret Ünvanı ÇBS SANAYİ VE
OTOMOTİV BOYALARI PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ
Adres: Cumhuriyet Mah.
İstanbul Cad. No: 140 Gebze Kocaeli
Yukarıda bilgileri verilen şirket ile ilgili olarak aşağıda belirtilen hususlar müdürlüğümüze ibraz edilen evraka istinaden ve Türk Ticaret Kanunu'na uygun olarak 10.07.2014 tarihinde tescil edildiği ilan olunur.
Tescil Edilen Hususlar: Sermaye Değişikliği, Yönetim Kurulu Değişikliği, Temsilci Atanması, Temsilcinin Görevinin Sona Ermesi
Tescile Delil Olan Belgeler: 23/06/2014 tarihli Genel Kurulu Kararı 26/06/2014 tarihli Yönetim Kurulu Kararı
Gebze Beşinci Noterliğinin le 09/07/2014 tarihli ve 13212 yevmiye numarası ile Vazife Taksim Kararı
Gebze Beşinci Noterliğinin 09/07/2014 tarihli ve 13211 yevmiye numarası ile 2013 Yılı Esas Sözleşme Değişikliği İle İlgili Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı, SMMM'nin 13/06/2014 Tarih ve 2014/7 Sayı ve SMMM'nin 13/06/2014 Tarih ve 2014/8 Sayılı Raporları
-
Yeni haberlere destek olması için geçmişten nostalji 2014 te şirketlerin fişi çekilmişti ışıklar yandığı zaman geçici bir körlük yaşayabiliriz.
-
Arkadaşlar bu güzel gelişmelerden sonra bizlerin hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek üzerimize düşen ne varsa birlik beraberlik içinde beraber hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum.
-
İnsan umduğu ile değil bulduğuyla yaşar yinede umudundan hayallerinden vazgeçmez pes etmez her zaman ve herkes üzerine düşeni yapmalı diye düşünüyorum
-
İhtimaller ve gerçekler sonuçlar ise kişilere göre değişebilir bu gün veya yağrın zamanı gelmeden koparılan meyva gibi heba olur.
-
spk.gov.tr haber geri çekmişler yada ben göremedim....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri