Originally Posted by yorgun nihilist tcd güncellenmiş evet yeni değer 443.35 ,2 saat önce alış girdim sabahkinden mi alacak şimdikinden mi acaba? Yeni fiyat geçerli olur.
Originally Posted by NewsTR Yeni fiyat geçerli olur. sadece bu fonun güncellenmesi çok ilginç saat 14 oldu üstelik,durduk yere 50 mk daha yüksekten alıyorum.
Originally Posted by NewsTR Yeni fiyat geçerli olur. Benim dün sabah 10da girdiğim alışı bugünkü yeni fiyattan yapmış YKB. Hatalı değil mi bu işlem?
Originally Posted by Sulo Benim dün sabah 10da girdiğim alışı bugünkü yeni fiyattan yapmış YKB. Hatalı değil mi bu işlem? Bugün güncellenen en son fiyattan almışsa doğrudur.
Originally Posted by md1 Bugün güncellenen en son fiyattan almışsa doğrudur. Evet haklısınız. Kafam dağılmış iyice
Originally Posted by yorgun nihilist sadece bu fonun güncellenmesi çok ilginç saat 14 oldu üstelik,durduk yere 50 mk daha yüksekten alıyorum. Değişken fonlarda sanırım istediği zaman oynuyor fiyat ile yoksa spk el atardı.
GL1 de bugün %1,24 civarı yapmış, kimsenin dikkatini çekmedi.
Originally Posted by Sulo Evet haklısınız. Kafam dağılmış iyice Sulom sende cok kurnaz ciktim ha😃
Forum Rules
Yer İmleri