Sayfa 7/17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
Arama sonucu : 132 madde; 49 - 56 arası.

Konu: DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

1. Fiyatın düşmesi gerçekten ev almak için toplayanların yararına değil mi? Ne kadar düşerse zaman içinde o kadar ucuza ev almış olacaklar. Diye yazmıştım komşu köyde. Halka arz gibi vur kaç için alanlar altına yazmış . Elimde yok sadece takip ediyorum. Sonuçta evet hala çok pahalı. Ama bu şekilde düşmeye devam ederse belki de makul fiyatlara gelir.

2. Bu şekilde almak çok risk. Belki yapılan işçiliği kullanılan malzemeyi beğenmeyeceksin?

Sonuçta alt kat var, üst kat var, güney cephe var, kuzey cephe var. Aynı parayı verip giriş kuzey cephe de alabilirsin, üst kat güney cephe de alabilirsin.

Gerçi yağlı cepheler çoktan rezerve edilmiştir.

Tabi sonuçta kamu olduğu için işin başına geçmek için liyakattan çok arkanında sağlam olması lazım, işin sorumlulularının en ufak bir şekilde elini taşın altına soktukları yok.

Bence çok riskli bir ev alma şekli, gerçi hiç imkanı olmayıp ne çıkarsa bahtıma diyenler içinde bir alternatif.

7 lira olsa 1+1 daire 4,4 mily(62 metrekare)
    toki güvencesinde bence çokta pahalı sayılmaz
    daha da düşebilir düştükçe biriktirme planım var
    at kumbaraya bir gün gelir elbet değerlenir acelemiz yok
    48 ayda neler olur neler

4. İlk etapta halka arza girenleri zarara uğrattınız,bundan sonraki halka arzları nasıl yapacaksınız?

5. 3+1 daire 144m2 için 1384916 adet sertifika biriktirmen gerekiyor.
    Parası peşin olan için iyi bir seçenek değil çünkü 3 sene sonra proje bitiyor. Adam parayı şimdiden buraya bağlamaz...
    Parası olmuyan için iyi, her ay düzenli alımlar ile 3 sene sonra ev sahibi olucak, kredi çekmektense burdan taksit ile her ay düzenli biriktirmek bence daha avantajlı
    Haaa şuan atıyorum 3+1 ev parası hazırda olan varsa ve illaki Damlakenten ev almak istiyorum diyorsa şu yol izlenebilir
    10milyonun aylık 300bin mevduat getirisi olur ve 300binde yaklaşık her ay 41bin sertifika alır ve böylece 33 ayda 1385bin sertifika biriktirir.10milyonda ceepte kalır
    Fiyatın düşmesi ev sahibi niyetinde olanlar için iyi bir fırsat aslında
    Hamdım Piştim Yandım

6. Aslında çok iyi olabilecek bir modeli daha başlangıcında berbat etmeyi başardınız.

7. Abowww halka arzının daha birinci haftası...
    Epey düşüş göstermiş... pehhhhh...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

7 liraya biraz daha alış girdik hayırlısı bakalım
    düştükçe biriktirmeye devam
    yeni girecekler kademeli girin 7 bir sonraki 6.5 gibi
    elbet bir gün değerlenecek boru değil ev alıyoruz

Sayfa 7/17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız