Originally Posted by
Sade Vatandaþ
1 - Ben ilk hissemi Petkim özelleþtirildiði zaman yüz lot almýþtým. Tarih bu kadar önemli ise ben sizden daha kýdemli sayýlýrým.
2 - Siz kendinizi GM olacak kadar yeterli görebilirsiniz ama bakalým aracý kurum sizinle ayný fikirde mi?
3 - tevellüt 19.11.1965 belki abicim demeniz gerekli.
4 - O kadar da umrumda deðil.
Ah be güzel abim be. Örnek veriyorum benim öz abim ayný zamanda kardeþim olmuyor mu? Yazýda ki nüansý bile anlamamýþsýn. Kötü bir hitabet amacýyla yazýlmadý o yazý. Ben ne anlatmýþým sen ne anlamýþsýn. 2 de yazýlan yerde mesele benim kendimi yeterli görmem deðil o kriterler bellidir ve benim buna haiz olduðum yani mesleðim bu iþ belirtmek amaçlý yazýlmýþtýr. Yine de büyüðümüzsün madem bir kusurumuz oldu ise affola.
Ben DMLKT iþini borsa falan da saymýyorum zaten. Naçizane zihniyeti biraz bildiðim için aklýmýn erdiðince gerekli yerdeki bir yetkiliye yazým ulaþsa bana yeter ....... Bu iþin doðrusu tamam fiyat artmayabilir ona hiç lafým yok ama hiçbir þekilde böyle 7,59 halka arz olup 6,5 ler görmemeliydi. Kýsacasý biz neyin peþindeyiz siz ne anlýyorsunuz. Saygýlarýmla.
Bu iþlerde ya hocasýndýr ya tradersýndýr. Bu sektördeki yýllardýr tanýdýðým hocalar bana yetti. Bir insan bana göre yani hocalýðý kolay yolu seçip trader edasýnda olamaz-olmamalý. Hele bu iþin ucunda sonrada hiç kimseye hiçbir þey katmasý mümkün olmayan paralý eðitimler cart curt varsa.inanýn bana bildiklerimin yanýnda etmem gereken kelimelerin çok azýný yazdým.Þöyle söyleyeyim benim burasý dýþýnda bu konularý yazdýðým hiçbir sosyal medya yok.Burada yazma sebebim de kendime verdiðim bir söz gereði bilgimin zekatý için. Gerçi sitenin bu haliyle bunu yapabilmemin ne kadar imkaný var bu da çok tartýþýlýr.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 02-09-2025 saat: 07:32.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri