Sayfa 700/992 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Satış değeri artan alış değerinden dahamı az ki fark çıkmıyor.
    Endeks Değişim Oranı: %69,44 artış gösteriyor yani 450 ye aldığın evin bugünkü parasal değeri 762.460,55 TL çıkıyor. satış değeri bu bedelin altında olduğu için vergi çıkmıyor. Benim anladığım bu eğer yanlış anlamadıysam

2.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Endeks Değişim Oranı: %69,44 artış gösteriyor yani 450 ye aldığın evin bugünkü parasal değeri 762.460,55 TL çıkıyor. satış değeri bu bedelin altında olduğu için vergi çıkmıyor. Benim anladığım bu eğer yanlış anlamadıysam
    Satış değeri yeniden değerlendirilen alış bedelini aşmıyorsa değer artışı olmayacağından vergi çıkmayacaktır

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Satış değeri yeniden değerlendirilen alış bedelini aşmıyorsa değer artışı olmayacağından vergi çıkmayacaktır
    bu durumda herhangi bir dilekçe vermeme gerek yok sanıyorum vergi çıkmayacağı için

4. Nurol geçen hafta bono ihraç etmiş, yıllık basit faiz oranı %12,50. Genelde Paisifin Nzoru Nurol'dan yarım ya da 1 puan aşağıda oluyor. Buna göre %12 ya da 11,50 görürsek şaşırmayalım.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    bu durumda herhangi bir dilekçe vermeme gerek yok sanıyorum vergi çıkmayacağı için
    Matrah olmadığı için gerek yok
    Siz gene de matrah çıkmadığını söyleyip vergi dairesinden beyanname verilmeyeceğine dair bir görüş alın garanti olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Matrah olmadığı için gerek yok
    Siz gene de matrah çıkmadığını söyleyip vergi dairesinden beyanname verilmeyeceğine dair bir görüş alın garanti olsun.
    çok teşekkürler bilgilendirme için çok makbule geçti

7. Thumbs up

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Çok doğru bir uygulama
    Sahte kimliklerle SIM kartı yeniletip 2 saat içinde milletin hesabını boşalttılar dolandırıcılar.Adam telefonunun neden çalışmadığını anlayamadan SIM kart blokesini anında kaldırıyorlardı dolandırıcılar.
    Fibabankayı tebrik ediyorum.

SIM değişikliği sonrası bloke kaldırma ya şubede yapılmalı yada makul bir süre geçmeden yapılamamalı.

2 dakikada SIM blokesi kaldıran bankalardaki hesaplarınız büyük risk altında bunu unutmayın.
    Telefonunuzun hattının kesildiğini fark edene kadar hesabınız 0'a indirilebilir.
    Günümüz teknolojısınde,sim kartın hangi telefona takılı olduğu(imei sorgulama)internet bankacılığının hangi bilgisayardan yapıldığı(daha önceden sürekli kullanılan bilgisayar gibi)bilgileri bankaların zaten otomatık yazılımla kontrol etmesi gerekli.Yanı SIM blokesi kaldırılması işleminin bu kadar uzun sürmesinin güvenlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Bu türden sorunlar sürekli ufak bankalarda yaşanıyor.Güvenlik derdi olan bir banka zaten Whatsapp üzerinden işlem yapmaz,üyelik işlemlerini de kargo görevlileri üzerinden değiş de,müşteri temsilcileriyle yapar.. Saygılar

8.  Alıntı Originally Posted by hascan Yazıyı Oku
    Günümüz teknolojısınde,sim kartın hangi telefona takılı olduğu(imei sorgulama)internet bankacılığının hangi bilgisayardan yapıldığı(daha önceden sürekli kullanılan bilgisayar gibi)bilgileri bankaların zaten otomatık yazılımla kontrol etmesi gerekli.Yanı SIM blokesi kaldırılması işleminin bu kadar uzun sürmesinin güvenlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Bu türden sorunlar sürekli ufak bankalarda yaşanıyor.Güvenlik derdi olan bir banka zaten Whatsapp üzerinden işlem yapmaz,üyelik işlemlerini de kargo görevlileri üzerinden değiş de,müşteri temsilcileriyle yapar.. Saygılar
    Mobil bankacılığın en büyük açığı SIM kart blokesinin kolayca kaldırılabilmesidir.
    Binlerce kişinin banka hesapları bu kolay bloke kaldırılması sebebiyle 2 saat içinde boşaltıldı.

Blokeyi bir iki dandik soru ile 2 dakika içinde kaldıran bankadan derhal kaçarım.

Sayfa 700/992 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •