Sayfa 700/1001 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Bende başka grafik paylaşan pek olmadığı içün üzerime alındım. Ben yorum yapmam. Sizin o bazen iki çizgi, bazen iki ortalama, bazende ne olduğunu anlamadığınız şeylere bil fiil çalışarak 10 yıldan fazla zamanımı verdim. Hala da çalışırım her gün. Grafikte ne varsa, ne olursa ne oluru yazarım, yazdığımında grafiğini atarım. İsteyen beğenir, isteyen beğenmez. İsteyen dikkate alır isteyen almaz. Banane lan babamın oğlumu buradakiler.

Sen önce bir Vob grafiği aç bak bakalım Pandemi dibinden sonra dip çalışması kaç ay sürmüş. Ben yazayım 7 ay. Şimdi dip çalışması diyince tabi yeni diplere, ya da yatay olacak ikili, üçlü dip olacaki tobo olacak diye bilen adama o 7 aylık dip çalışmasını anlatamazsın.

Ocak ikinci haftasından beri dikkatli olun buradan mal alınmaz, long açılmaz, diye diye feryat ettiğimi yazmasınız ama işinize gelmeyince. Kaç kişi sıfırladı o 2 günde?

Ben yorum yapmam. Kısa vade birşey görürsem paylaşırım, uzun vade gördüğümü grafiğini atar yazarım. Durum değişir onu da yazarım. Gaybı yalnız Allah bilir. Ama Allah ta akıl vermiş, bilim vermiş kullanın diye. Onu da kullanmak lazım elden geldiğince.

Teknik analiz ne olacağını değil, ne olursa ne yapacağını söyler.

İsteyen inanır teknik analize isteyen inanmaz. Haydin hayırlı traşlar. Bu kafayla gidenler askere zor alır teskere. İsimlerin çoğu değişir burada. Çok şükür yıllardır buradayım. Eski forum eski nick dahil.

2 gündür çok düşündüm ve bugün uzun vade portföyüme işc yi de ekledim... Hedef fiyat gözetmeksizin minimum iktidar değişikliğine kadar tutacağım...

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    2 gündür çok düşündüm ve bugün uzun vade portföyüme işc yi de ekledim... Hedef fiyat gözetmeksizin minimum iktidar değişikliğine kadar tutacağım...
    İşc benim de radarımda 4,44’de affetmem.
    Beklemedeyim. Oldu oldu; olmazsa çay demlerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    bugün eksi kapatır mıyız

5.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku

Şimdi grafiği bu. Dip çalışması arayan arkadaş baksın bakalım kaç ay sürmüş dip çalışmaları. Çal çal oyna emanuke. Dilin kemiği yok. Nasılsa grafik atanda yok. Ben sallayayım birşeyler kafadan gitsin. Yok oyle totodan atmak.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İşc benim de radarımda 4,44’de affetmem.
    Beklemedeyim. Oldu oldu; olmazsa çay demlerim.
    4,65 i görmüş panik satışlarla... İştiraklerin değerleri ortada... 4,44 pek mümkün değil bence... Yukarıda ki potansiyeli düşününce 3-5 hesabı yapılacak fiyatlarda değil...

Halka arzlar bitmeden endeksin normal seyrine dönmesi biraz uzayabilir. Çok fazla halka arz olan/olacak irili ufaklı şirket var. Yabancı satsa da yerli patronlar çok hızlı bir düşüşü tercih etmez. En azından piyasaya mal kitlemek için yatay bir piyasa tercih eder. Bunu da çoğunlukla genele yayarak değil de belli senetleri tutarak sürdürmeye çalışabilirler. Bu sürede tabii şirketlerin hikayesi de yayılır, alıcılar doymaya başlar. Alıcıların doyduğu yerde net bir hareket olabilir. Onun dışında bugünkü asıl hareket saat 14 ten sonra gelebilir.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku

Şimdi grafiği bu. Dip çalışması arayan arkadaş baksın bakalım kaç ay sürmüş dip çalışmaları. Çal çal oyna emanuke. Dilin kemiği yok. Nasılsa grafik atanda yok. Ben sallayayım birşeyler kafadan gitsin. Yok oyle totodan atmak.
    Tospacım geçmişle kıyaslaman mantıksız, çünkü durumlar farklı... Çok ani, panik ve hatalı kararlarla sattılar piyasayı... Dönüp alıyorlar şimdide...

Sayfa 700/1001 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •