Günaydın TÜRK MİLLETİ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Haydar Dümen coronavirus sebebiyle hayatını kaybetti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bende geçiş yapmadan tereddüt etmiştim. Her şey cihazınızın performansına bağlı. Yüklemeden önce test ettirebiliyorsunuz.
Eski cihazlarda bazı zımbırtıların (pek anladığım konu değil) kapasitesi düşük ise sorun yaratabiliyor.
Şu an ben kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.
En doğrusu bir bilgisayarcıya götürmek diye düşünüyorum.
Şunu yapmak istiyorsunuz sanırım; sizin excel dizininiz ve aktarmak istediğiniz dosyadaki dizin birbiri ile aynı ama eşlenik veriler farklı, sizde bu verileri aynı dizin üzerine aktarmak istiyorsunuz sanırım. Bu sorunun çözümü vlookup olmalı.
Tam olarak formülü hatırlayamadım google a sorarsanız detaylıca anlatmışlardır diye düşünüyorum.
Nebati: 10 milyar doları aşan bir döviz bozumu ve ona yakın bir TL girişi oldu
Nebati: Enflasyon yükselişi, lojistik, ulaşım, taşımadaki problemlerin getirdiği yükle ABD'de %7,5, Avrupa'da %5 üzerinde, enflasyon dünyanın temel problemlerinden biri
Nebati: Biz kurdan etkiliyoruz, kurdaki herhangi bir değişim fiyatlara yansıyor, böyle bir psikoloji var, bunu kabul etmemiz lazım
Nebati: Döviz kurlarındaki fiyatlama bir sonraki adımla yapıldı, spekülatif işlemler yapıldı, yaşanan kur atağı enflasyon üzerinde etkili oldu, bizde temel ayaklar kur ve enflasyondur
Nebati: Enflasyon bir süre mevcut seviyelerde devam edecek, yaz aylarında gevşeme bekliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Nebati: Yılsonu enflasyon beklentimiz %24 civarında
Nebati: 2023'te seçime enflasyonda tek rakamlı olarak girmiş olacağız
Nebati: Mayıs 2023'te tek haneli enflasyona ineceğiz
Nebati: Türkiye'de altın bir gerçek, Londra'da da bu soruyu sordular, bizde düğünde altın takıyoruz, adım başı kuyumcu vardır, bu altın yastık altında duruyor, ekonomiye kazandırılması noktasında adımları genişletelim
Nebati: Bankaları, rafinerileri ve Darphane'yi de işlerin içerisine sokacağız, ama aynı zamanda akredite edilmiş kuyumcular vasıtasıyla da Türkiye'nin her alanına yayılacağız
Nebati: Piyasa bu kuru içselleştirdi, iş dünyası da buna ilişkin olarak bu fiyatlamayı ona göre yapmaya başladı
Yer İmleri