Sayfa 700/1002 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Lütfen boşboğazlık algılamayın. 1,20 den 7,50 ye artması demek %525 artış demektir. Yoksa . vermiş olduğunuz ana fikre katılıyorum
    Kardeşim başta ironi dedim.

Ve akp algıları

artı yalanları

Olmasınmı ?

Bakışları bu başkasını karalamada abartma

Kendi yaptıklarınıda abartma var hatta yapmadıklarınıda yapmış gösterme var.

Sevgiler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Günaydın TÜRK MİLLETİ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Haydar Dümen coronavirus sebebiyle hayatını kaybetti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    herhangi bir yerden gelen EXCEL dosyasını nasıl kendi EXCEL ime aktarırım
    İlk önce masa üstüne indir sonra istediğin bir dosya ismi ver. Senin olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by larsvanulrich1 Yazıyı Oku
    ****bill gates'in; windows 10'dan 11'e geçen biontech aşılılara, aşıyla zerk edilen çipler aracılığıyla zihin kontrolü yapılmayacağı sözü verdiğini okumuştum diş hekimi bi arkadaşımın facebook'ta düzenli takip ettiği ''rte tech sevdalıları 2023'' grubunda.

biraz da ona güvenerek yüklemiştim tam sürüm çıkar çıkmaz ama bi süredir pc'de durduk yere donma problemleri yaşıyorum. imleç dahi hareket etmediği için de kapama tuşuna basılı tutmak zorunda kalıyorum ki kısa vadede bile pc'ye zarar verir farkındayım.***

eksi sozlukde windows11 yorumlarini okuyordum. birisinin bu yorumunu görünce, **p'lilerin daha ne kadar aptal olabilir diye düsünmeyi biraktim. iste bu yüzden bu halk daha cok sürünür.

neyse window 11 yükleyip mennun olan var mi acaba??
    Bende geçiş yapmadan tereddüt etmiştim. Her şey cihazınızın performansına bağlı. Yüklemeden önce test ettirebiliyorsunuz.
    Eski cihazlarda bazı zımbırtıların (pek anladığım konu değil) kapasitesi düşük ise sorun yaratabiliyor.
    Şu an ben kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.
    En doğrusu bir bilgisayarcıya götürmek diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    herhangi bir yerden gelen EXCEL dosyasını nasıl kendi EXCEL ime aktarırım
    Şunu yapmak istiyorsunuz sanırım; sizin excel dizininiz ve aktarmak istediğiniz dosyadaki dizin birbiri ile aynı ama eşlenik veriler farklı, sizde bu verileri aynı dizin üzerine aktarmak istiyorsunuz sanırım. Bu sorunun çözümü vlookup olmalı.
    Tam olarak formülü hatırlayamadım google a sorarsanız detaylıca anlatmışlardır diye düşünüyorum.

Nebati: 10 milyar doları aşan bir döviz bozumu ve ona yakın bir TL girişi oldu

Nebati: Enflasyon yükselişi, lojistik, ulaşım, taşımadaki problemlerin getirdiği yükle ABD'de %7,5, Avrupa'da %5 üzerinde, enflasyon dünyanın temel problemlerinden biri

Nebati: Biz kurdan etkiliyoruz, kurdaki herhangi bir değişim fiyatlara yansıyor, böyle bir psikoloji var, bunu kabul etmemiz lazım

Nebati: Döviz kurlarındaki fiyatlama bir sonraki adımla yapıldı, spekülatif işlemler yapıldı, yaşanan kur atağı enflasyon üzerinde etkili oldu, bizde temel ayaklar kur ve enflasyondur

Nebati: Enflasyon bir süre mevcut seviyelerde devam edecek, yaz aylarında gevşeme bekliyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Nebati: Yılsonu enflasyon beklentimiz %24 civarında

Nebati: 2023'te seçime enflasyonda tek rakamlı olarak girmiş olacağız

Nebati: Mayıs 2023'te tek haneli enflasyona ineceğiz

Nebati: Türkiye'de altın bir gerçek, Londra'da da bu soruyu sordular, bizde düğünde altın takıyoruz, adım başı kuyumcu vardır, bu altın yastık altında duruyor, ekonomiye kazandırılması noktasında adımları genişletelim

Nebati: Bankaları, rafinerileri ve Darphane'yi de işlerin içerisine sokacağız, ama aynı zamanda akredite edilmiş kuyumcular vasıtasıyla da Türkiye'nin her alanına yayılacağız

Nebati: Piyasa bu kuru içselleştirdi, iş dünyası da buna ilişkin olarak bu fiyatlamayı ona göre yapmaya başladı

Sayfa 700/1002 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •