Sayfa 701/1002 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Erdoğan: CHP'deki tecavüz, taciz hırsızlık furyasından biz utanç duyuyoruz. Ancak kendileri suçluların araştırılması konusunda bir adım atmıyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: "Her tecavüzün hesabını vereceksiniz. Her tacizin hesabını vereceksiniz. Her hırsızlığın hesabını vereceksiniz."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Valla bir doktor bunu söylemez, ne demek memnun kalmazsak, domates mi ithal ediyoruz?

Memnuniyetsizliğin, ölçüsü ne olacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. İMKÂNSIZI BAŞARMIŞIZ(!)

Prof. Dr. Ahmet Saltık dikkat çekiyor:

“Açıklanan toplam vaka sayısı (1,700,000 küsur) ile toplam ölümler karşılaştırıldığında ölüm oranı % 0.9 civarında. Dünya ortalamasının 3’te 1’i. Bu mümkün değil. Rezil oluyoruz dünyaya...”
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

DOW TSİ kaçta açılıyor
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 701/1002 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •