Sayfa 701/1001 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Orta-uzun vade endeksin tarihi bir ralliye gideceği aşikar. Tarihi döngülerinden birine girecek. Ama kısa vade için birden fazla uzun vadeli grafikte ihtimalini gördüğüm negatif durum var. Gerçekleşir gerçekleşmez ben değilim palası endeksin. İhtimali azalır yada ortadan kalkarsa benim de fikrim değişir elbet. Boşuna yazmıyorum her sabah kritik rakam şu diye. Kritik benim için. Ha şartlar değişir döneriz yukarı ne var yani. Ne oluşursa grafiklerde o yöne. Allah ın emri değilya kardeşim. Duruma göre hareket. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

2.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Tospacım geçmişle kıyaslaman mantıksız, çünkü durumlar farklı... Çok ani, panik ve hatalı kararlarla sattılar piyasayı... Dönüp alıyorlar şimdide...
    Caho Başkan ben kıyaslamıyorum. Ben yorum da yapmıyorum. Sadece grafik atıyorum. Yoruma, habere, duruma, duyuma ben girmem. Oraya girerse insan çıkamaz işin içinden. Ne diyor grafik abi bak şurada, şura stoplu alabilirsin. Onun altına gelirse çık elden. Velevki tuttu altına gelmedi. Holar dağılmış. Zig zag yapacak toplayacak onları. Buradan 50 kuruş tepti gidiyor diye atlama. Kaçırdım diye de üzülme.

Yok sorun yok, piyasa da farklı görüşler elbet olacaktır... Ama ben Ayhan başkanı tutuyorum şuan Çalı arkasında bugün

Bir de günlük trade edenlere bir not ben bu algoritmayı biliyorum, ufak ufak yukarı alıp gün sonu iyice yukarı alıp ertesi günde tekrar yukarıdan açıp iyice sürüp açtığı seviyeden günü kapıyordu geçmişte...

Dolar da piyasa düzelirse 7,50 ye yol alabilir... Sonra doggy style argentio pezzos

6.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Bir de günlük trade edenlere bir not ben bu algoritmayı biliyorum, ufak ufak yukarı alıp gün sonu iyice yukarı alıp ertesi günde tekrar yukarıdan açıp iyice sürüp açtığı seviyeden günü kapıyordu geçmişte...
    Neyi biliyorsun ulen bu kadar sallama
    Kaç gündür yazdıklarını sakin kafa ile bir okusana ,
    her tarafın yazarken oynadığı için yazdıkların tutarsızlıkla dolu.
    Birde spekülasyon yaptığını yazmış
    Aşağıda kullandığın kelimenin anlamları mevcut iyi oku .

spekülasyon
    ad
    1.
    FELSEFE TERİMİ
    eylem alanına geçmeyen, yalnızca bilmek ve açıklamak ereğini güden, kuramsal düşünce.
    Benzer:
    kurgu
    2.
    TİCARET TERİMİ
    vurgun2, vurgunculuk.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dolarda buralarda servis var gibi..
    Endeks de de mal toplama var gibi duruyor..
    Koca bi yeşil çubuk yakabiliriz bugün yarın...

Düşüş salı günü bitti diye düşünüyorum..2günlük idi..short mort cuma dan kalan bi elin parmağından azdır..
    O değerleri bi daha görür müyüz ne zaman görürüz zor görürüz gibime geliyor..

Bunun benzerini temmuz sonu ağustos başı gördük idi..Mallar ağustos ekim arası doları sürerlerken toplandı..
    Kasımda da malum..patlattılar..

HALKB davası öyle yada böyle sonuçlandığı zaman badem katar spor ve yandaşları da bankalarda yeteri mal toplayıp tahta yapabilecek hale geldiği zaman sorunlu kredilere bi çözüm bulunması ile banka tavan serileri görürüz..
    Beklediğim yeşil çubuk geldi..
    Bakalım gün sonuna doğru yüzde 3+ gelecek mi..
    Öyle kaparsa akşam kapanışda doları da çakarlar..
    Yarın yine gapli açarız..

LONG cuları bi fasıl bitirdi
    Şimdi de SHORT cuları doğrayacak gibi duruyor..

Gün için 0.30 40 düzeltmeler ile düştüğü yere kadar sürecekler diye düşünüyorum...
    30 40 tane kağıt tavanda yine..

Yeni stoploss garan 6,80. Bir recaro koltuk eksik şuan 💰

Sayfa 701/1001 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •