Sayfa 701/1019 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Tek bir ürüne yatırmak her zaman yanlıştır. Beklentiye göre dolarize olan da var, keyfine göre altın, kripto, yabancı temettü hissesi , yurtdışı gayrimenkul vb. Dikkat edin hepsi dövize endeksli
    Ama öyle bi zamana denk gelindi ki ABD enflasyonu bile %7,5 , keza UK ve Almanya %5'lerde.
    Dolar bazında %7,5 veya TL bazında resmi enflasyon oranı %48'in üzerinde kazanamadığımız sürece her türlü tersteyiz.
    90'lı yıllarda gazetelerde yeşil dinozor ile tasvir edilen o enflasyon canavarı artık her ay sonu cebimize el atıp "harcamadığın paranın süresi doldu, alım gücünü düşürüyorum" deyip komisyonunu kesmeye devam ediyor.
    Geçiş döneminde olduğumuzu varsayıyorum.
    Her zamanki gibi güzel anlatiminiz için teşekkür ederim. Herkese iyi haftasonlari dilerim.

2. yüzde yetmişini vergiden düşebiliyorlar yakıtın onlar ona rağmen çıkmıyorlarsa gariplik vardır Cuma günü 12 dakika Cumartesi 17 dakika sürdü yol . Bu kısmen trafik yoğundu
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Şimdi tabi trafikte akanlarıda görüyoruz

Ama yatan araçlarıda görüyoruz bir taraftan

Cayenne s, maserati ghibli

haftalardır olduğu yerde duran araçları görüyorum

Şenol Babuşcu
    @senolbabuscu
    ·
    17. Feb.
    Türkiye ekonomisinin 2022 yılında gündemindeki önemli konular:
    1.FED Faiz Artırımı
    2.Enerji Sorunu
    3.Rusya-Ukrayna Krizi
    4.Yüksek Enflasyon
    5.İflaslar
    6.Batık Krediler
    7.Rezerv Sorunu
    8.KKMH Getirdiği Yükler
    9.İşsizlik
    10.Erken Seçim
    11.Stagflasyon
    12.Bütçe Açıkları

Aklın yolu birdir.!!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    O civardaki, Halk ekmek büfelerindeki gözleminiz nedir....
    minibüs yolu üzerindeki büfelerde kuyruk oluşuyor.

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Arkadaşlar forumda zehir gibi üyelerimiz var bir fikirleri olur sanirim.2 milyona ev alacağım (oturmak için ) kredi ile olursa 2 milyona 10 senede 2 m ödüyorsun aylık 30 bin TL taksit oluyor.......bankada 2 milyon var ..ayda şu anki faizle 26.500 TL geliyor..tam karşılamıyor ..acaba ne yapmam daha rantbl olur...10 yillik kuponlu tahvile.mi girsem faizi 21 o zaman karşılıyor ..yoksa vadeli de devam edip ne faiz gelirse ona mı razı olmali ...tşk.
    Seçim öncesi ve seçim sonrası olarak planlama yapmak mantıklı olabilir. Bu iki dönemde farklı faiz oranları görülecektir diye düşünüyorum.

Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    minibüs yolu üzerindeki büfelerde kuyruk oluşuyor.
    Oralarda da para fiskiriyeaaah..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Para fışkırma olayını hala anlamadım. Bana sıkıcı geliyor. Parası olanın parası kendine. Bende fışkıran bir şey yok.

8. Kdv indirimden sonra gezdiğim üç dört markette çoğu fiyatlar artmış 4.50 aldığım 5 lt su 5.45, 8 tl 6'lı Soda 10 tl , 5.45 aldığım barilla marka makarna olmuş 9 tl.
    Mazota benzine gelen zamları saymıyorum bile.
    Bu fiyatlara rağmen Tuik Şubat ayı enflasyonunu eksi açıklarsa kapısına dayanırım

Sayfa 701/1019 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •