Sayfa 702/992 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Evet BES standart fonlar borsaya girecekmiş.
    BES PPF'ler ise DİBS'ne.
    Aslında bu işin iyi tarafı da var, kimbilir kaç kişi aklında hayalinde yokken borsayı takip edecek bu vesileyle, yeni yatırımcılar yetişiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında bu işin iyi tarafı da var, kimbilir kaç kişi aklında hayalinde yokken borsayı takip edecek bu vesileyle, yeni yatırımcılar yetişiyor.
    Malesef o şekilde olmayacak sn.myfinans. Şu an forumdaki birçok kullanıcı bile yatırım fonları hakkında bilgi sahibi değilken ki burası biraz daha bilgi sahibi olanların ve olmak isteyenlerin buluştuğu bir yer. BES hesabı olanların sizce ne kadarı bilgi sahibidir.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Malesef o şekilde olmayacak sn.myfinans. Şu an forumdaki birçok kullanıcı bile yatırım fonları hakkında bilgi sahibi değilken ki burası biraz daha bilgi sahibi olanların ve olmak isteyenlerin buluştuğu bir yer. BES hesabı olanların sizce ne kadarı bilgi sahibidir.
    Bu benim sanki tas geldi syn admustafa

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Espri olsun diye demiştim zaten.
    Bilgi sahibi olanlar %10 falandır diyesim geliyorda, yok ya o kadar da değil daha fazladır diyorum.
    Millet hala %18, %19'la mevduat bağlıyor nerdeyse.Borsayı nasıl takip etsin.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sizde mi BES'tesiniz.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sizde mi BES'tesiniz.
    Hayir hocam
    Admustafa hocam demis ya
    Yatirim fonlari hakkinda bilgi sahibi olmayan insanlar var diye...
    Uzerime alindim
    Ben besten cikali cok oldu 😀

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tabiki size değil Sn.Webster. Kişiye özel bir gönderme değil benim söylemek istediğim genel bir tespit. Benimde fonlar hakkında uzmanım veya herşeyi bilirim gibi iddiam yok. Sadece bildiklerimi paylaşıyorum. Yanlışım da olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sizde mi BES'tesiniz.
    Şimdi yazdığıma baktım da çok şiirsel olmuş.

Sayfa 702/992 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •