Sayfa 703/1019 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop XLV

1. KAP: [CELHA CONSE HEKTS IMASM PRDGS SASA ] BORSA İSTANBUL A.Ş. BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1081687

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında PRDGS.E, CELHA.E, CONSE.E, IMASM.E, SASA.E ve HEKTS.E paylarında 23/11/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 22/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı, emir paketi tedbirleri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.

2. Bence yüksek açıp sıkıştırma yapacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Eskiden bu tip zamanlarda Özelleştirme İdaresi borsaya şu kadar hisse kaydetti, yabancılar MKK'da blokeleri kaldırdı vs haberler olurdu.

Perşembe 35.000 shortu
    16 dakikada yaptın..

Hadi bakalım.. Rekoru kır 40.000 yap
    Açılışta görelim..

Sasa bahanen olsun..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Herkesin düşüş beklediği borsa düşmüyor malesef. Geçen hafta neredeyse twitter üstadlarının hepsi çıkmıştı, şimdi bakıyorum hepsi malda. Çok hızlılar maşallah. )

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

6. <<<<<<<<<
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...-edecek/271799

Bluebay Varlık Yönetimi Stratejisti Timothy Ash, Twitter'dan “Erdoğan Sisi ile barıştı, şimdi bin Salman’dan Suudi parası akacak. Erdoğan siyasal İslam projesinden sonunda vazgeçti. Putin ve bin Salman, Erdoğan’ın yeniden seçilmesini finanse edecek” yorumunu yaptı.

7. 23:16 adamlar brüte almış..
    Eve gitmeyip çalışıyorlar
    Memento mori

8. Yükselişten kim zarar görüyor, fon yöneticileri kendi parasını yönetmiyor, ne kadar büyük fon büyüklüğü olur ise o kadar yönetim ücreti olur.

Alıcı bir daha gelmez bu fiyatları bir daha bulamayız düşüncesi dışında çok motivasyon olmaması lazım, şu an tek alternatif altın ve döviz gibi ama oradan sorun olmaz mesajı veriliyor bence.

Sayfa 703/1019 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •