Sayfa 703/1005 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop LII

1. Bu memur ataması olayı değil ki. Ortodoks rahipleri atanıyor işte. Ayrıca netenyahu dan sis ye gorusmedigimiz adam kalmadi. Azov tabur komutanlarını anlaşmayı bozarak serbest bırakma Putin ke papaz olma meselesi var. Bütün olarak bakarsaniz batıya gel batıya dnevzusudur. Araplar zaten Batı'nın kulu kopegi... Duyun u umumiye köşe baslarini ayarlayacak sonra gelsin oaraciklar.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bugün genel olarak seansı ve son yarım saati daha coskulu bekliyordum açıkçası. olmadı sadece xbankta biraz oldu denilebilir . açıkçı olmaması etkiliyor olabilir. her neyse

bugün sat veren bir trend sistem oldugunu duşunmuyorum.

dalga cephesinde kısa vade sisli hava devam ediyor gorus mesafesi cok kısıtlı.. carsamba günü dalganın zamansal sınır ihlali ihtimali uzerine tanımlı bir pattern dibi icin pztesine kadar bekleme kararım vardı, salı ve carsamba seans dipleri ilk adaylar olabilir.. o seviyeleri kisa vade stop olarak kullanabilirim sanki... yarın ola hayrola.. iyi geceler..
    günaydın ..dün karardan önce yazmıştım üstteki yazıyı .. grafik tıkanmıştı ne tetikleyici olabilir diye düşünüyordum .. tamda fibo sınır ihlali +-2 gün de gerçekten enterasan .. güzel gelişmeler .. kısa vade görüş mesafesi artıyor ...

dün xbank grafiğindeki potansiyelden bahsetmiştim .. umarım hakettiği yere gelir .. . iyi seanslar .. kolay gelsin herkese ...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...05#post6492605
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tatgd de koçlar teklifleri almış
    geçen biraz topladığım bir tahta var omu alır diye düşünüyorum bakalım

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu memur ataması olayı değil ki. Ortodoks rahipleri atanıyor işte. Ayrıca netenyahu dan sis ye gorusmedigimiz adam kalmadi. Azov tabur komutanlarını anlaşmayı bozarak serbest bırakma Putin ke papaz olma meselesi var. Bütün olarak bakarsaniz batıya gel batıya dnevzusudur. Araplar zaten Batı'nın kulu kopegi... Duyun u umumiye köşe baslarini ayarlayacak sonra gelsin oaraciklar.

karahan cb danışmanı, has akp'li.. başörtülü.. ??
    ne rahibi??

5. Rahibe lerde basortusu takar. Herkesin bahsettiği ooo ne güzeldi dediği 2013 e kadar olan dönemde başörtüsuz muydu bunlar. Başörtüsü falan filan, siyaset fakir fukara işidir. Buyukbaslarin seyinde bile değildir.
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    ne rahibi??

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    ne rahibi??
    Şortta yakalandın her halde ne bu şiddet bu celal

7. Froto bilançosu Toaso ile fiyatlandı bence. Bugün oraya vurabilirler gibi geliyor.

bankalar çoşar bugünde
    tavan olan olur mu
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 703/1005 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •