Sayfa 704/1001 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ohalin felan dillenmesi kafada deli sorilar
    en az 1 yıldır konuşuluyor bu sosyal medyada ve toplumda

bu saatlerde endeks opsiyon kotasyonları tahtada olurdu.. kaldırmışlar.. kafalar karışık..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Hiçbirsey bilmeyen adam para kazandığını dönemlerden geçiyoruz. Yoldan geçen adam altın aldı bekledi kazandi döviz aldı bekledi kazandı hisse aldı bekledi kazandı.

Bilen adam buradan döner dedi sattı kaybetti. Buradan döner dedi sattı kaybetti. Eh artık buradan döner dedi sattı kaybetti.

Bu uzunca bir süre böyle devam eder.

Bol kazançlar

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yapı Kredinin robotu yeni duruma uyum sağlayamadı sanırım. Pistlerde pek göremiyorum eskisi kadar

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu nasıl iş arkadaş,akşam farklı sabah farklı, akşam dan sabaha hiç uyumuyor heralde yılanoğlu tıssss layıp duru
    Bozkurt elini gördükleri an piyasa cezayı keser , sen çıkıp dersen 1 ay önce kur hareketinin benim için önemi yok diyip , 1 ay sonra oynaklığa müdahale ediyorum diyerek 4.5 milyar dolar satarsan iş burada oyuncular tarafından dalga boyunun yüksek olduğu bant aralığında al sata döner , ne yapılıyor merkez girdiği zaman devreye satıyorlar , müdahale başladıktan sonra dip yaptığı yerden yerine koyuyorlar , bunu yapanların çoğu yerli .Yani iş raydan çıktı artık EKONOMİST ya susacak geriye çekilecek yada daha sıkıntılı günlere gidecek ÜLKE.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt elini gördükleri an piyasaya cezayı keser , sen çıkıp dersen 1 ay önce kur hareketinin benim için önemi yok diyip , 1 ay sonra oynaklığa müdahale ediyorum diyerek 4.5 milyar dolar satarsan iş burada oyuncular tarafından dalga boyunun yüksek olduğu bant aralığında al sata döner , ne yapılıyor merkez girdiği zaman devreye satıyorlar , müdahale başladıktan sonra dip yaptığı yerden yerine koyuyorlar , bunu yapanların çoğu yerli .Yani iş raydan çıktı artık EKONOMİST ya susacak geriye çekilecek yada daha sıkıntılı günlere gidecek ÜLKE.
    Ekonomist in kitabında böyle şeyler yazmıyor..
    Karşılığında bişi almadan en azından..

aralık ve şubat vade de teorik epey geride kaldı..

belki dünden marjine girenleri daha da paniğe sokma hareketi olabilir 14:30 a kadar..

bu durumda suni..

ama faiz artşına oynuyorsa bu durumda mantıklı olabilir teorikten bu kadar yüksek olması..

elbette diğer alternatif samimi biçimde ucuz bulup alanlar olabilir. o ayrı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

maaşını euro dolar alan futbolcular referandumdan önce büyük türkiye için ben da varım videosu çekmişlerdi.

bir bildikleri varmış.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 704/1001 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •