Sayfa 705/1004 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Viop - XXX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    burayı kullanabilirsin...çok basit resim yüklemek...bilgisayardan diyorsun dosyanı resmini neyse seçiyorsun yükle dedin bitti gitti...linkleri çıkartıyor...

https://hizliresim.com/

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    https://resimyukle.xyz/

adresini resim yüklemek için kullanıyorum, kopyalaması kolay olduğundan
    internet tarayıcınızda bu adrese yasak olabilir izin verirseniz görünecektir.

görünmediği uyarısı geliyor diye link te atıyorum artık.

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ..o günü bekliyorum, döndüğü gün kendini belli eder zaten, ahhha işte döndü bu meret diye görürürz apaçık ..
    9-kasım damadın azliyle başlayan trend düzgün bir yükseliş kanalında 2 aydan fazla yürüdükten sonra önce kanal desteğini, sonra kilit ortalamayı aşağı kırdı.. şahsen uzun yukarı çubukla key reversal day bekliyordum ama öyle olmadı, ilk 11-ocak'ta görülen zirve bir ka kez daha test edildi, geçilemedi ve dönüş senaryosu tedricen tezahür etti

açık pozisyon değişimleri de destekleyici görünüyor, cuma -14K, pzrt -26K poz kapamalar dünkü uzun kırmızı çubuğu, ve dünkü poz artışı bugünkü tepkiyi ima etmişti.. bugünkü -10K yarın için kırmızı bir kapanış ima ediyor

1630 dolayındaki yeşil ortalamanın üstünde kapatması stop-loss

3. o kanal o eğimle daha ne kadar gidecekti...

indiği yerden yeni bir kanal çizer yukarı daha makul eğimle...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Onu bende okudum ama çok mantıksız geldi,soruşturma konusu kaybetmeye mahkum olan ky,örgütlenip,borsanın doğasına ters hareket edip,daima kazanma amaçlı büyük oyuncuları oyundan düşürdü diye mi soruşturma açacaklar? öne sürecekleri tüm nedenleri o büyük fonlar zaten yapıyor???
    10 kişi birleşip iş yaparsan kötü, 10 kişi gidip hedge fona parayı yatırıp aynı işi yaparsa değil. Burada piyasayı rahatsız eden kamikaze yatırımcılar oldu. Hoş 2008 krizinin aktörlerine bakarsak şimdikine kamikaze yatırımcı denir mi bilemedim.
    Neyse amerikada bu konuda siyasette topa girdi.
    2008’den yola çıkarsak bir şey çıkmaz ama denemekte zarar yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Maalesef yarın ekran başında olamayacağım. Gitti benim 300-500.

Serdar Erdem böyle yazmış. https://twitter.com/Serdar_Erdem?ref...Ctwgr%5Eauthor
    Düzeltme 1582’den 1431’e kadar oldu. Uzun vadeli sert yukarı trend beklentim dahilinde; Nisan sonuna kadar 1830 bekliyorum.
    O bu konuların piridir. Herhalde bist100 den bahsetmiş.

Ben alt banda değer diyordum. Vadeli 1515-1530 aralığı düşünüyordum. 1600 üstünde kaldığı sürece bu düşünce çöp.
    Bakalım nasıl gelişecek.
    Herkese iyi geceler

Son dakika! ABD'de nitrojen sızıntısı: Ölü ve yaralılar var
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

AB'den aşı üreticilerine yasal tedbir tehdidi...
    Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirdiği aşının AB ülkelerine tedarikinde ciddi miktarda kesinti yapacağını açıklayan AstraZeneca gibi ilaç firmalarına karşı yasal yollara başvurma seçeneğini gündeme getirdi.

bu haber avrupa borsalarına ciddi satış getirebilir

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    10 kişi birleşip iş yaparsan kötü, 10 kişi gidip hedge fona parayı yatırıp aynı işi yaparsa değil. Burada piyasayı rahatsız eden kamikaze yatırımcılar oldu. Hoş 2008 krizinin aktörlerine bakarsak şimdikine kamikaze yatırımcı denir mi bilemedim.
    Neyse amerikada bu konuda siyasette topa girdi.
    2008’den yola çıkarsak bir şey çıkmaz ama denemekte zarar yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Evet, dediğiniz gibi 2008 krizi ile ilgili bir belgesel seyretmiştim, o anlı şanlı dev fon yöneticilerinin yaptıklarını görse Sülün Osman ben ne masum muşum der ama sonuçta bir ikisi hariç hepsi devlet tarafından desteklenip yola devam ettiler..

Sayfa 705/1004 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •