Sayfa 707/1009 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bizde boşta bırakmalı olanlara para vermeyiz olur biter. En nihayetinde karar verici para sahibidir.
    Bir ex bankacı olarak ana felsefemdir. Sermaye piyasalarında asla boşta para bırakılmaz
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Daha bunlar başlangıç.!!
    Avrupa ortalaması 10 TL nin üzerinde.!!!
    ÜFE hızla artmaya devam edecek.!!
    TÜFE ye her ay hızla yansımaya devam edecek.!!
    Defalarca yazdık.!!!
    Hiper enflasyon ve stagflasyon tüm hızıyla yolda.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Bende aynen gram altın veya mevduat , faizler yükselecek çünkü enflasyon yükselecek
    17 Haziran a kadar herşey belli olur

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Aynen bendende maaş aldigim banka olmasina rağmen reklamlardada eft ucreti almıyoruz diyen banka eft ücreti aliriz dedi.
    Topunun...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5. Burger'e günlük faiz için oran sordum geçen, MT boşta tutmasız 17% verdi. Güldüren 18.75% veriyordu ama boşta 2500tl bırakıyor. İçeride 3 günlüğüne tutacaktım parayı. Tutacağım miktar için güldüren daha avantajlı idi acımadım attım oraya.

Elimiz hesap makinesi tutuyor allaha şükür.

Bu TL faizinde uzun vadeli para tutanların Allah yardımcısı olsun. Benim maksimum tahammül sınırım 1 ay. Faizde tuttuğum para da genellikle bana ait olmuyor zaten.

Ben tl'de değil dolarda kıyılmayı seviyorum Kıyılacaksak da global piyasada kıyılalım heheh

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Burger'e günlük faiz için oran sordum geçen, MT boşta tutmasız 17% verdi. Güldüren 18.75% veriyordu ama boşta 2500tl bırakıyor. İçeride 3 günlüğüne tutacaktım parayı. Tutacağım miktar için güldüren daha avantajlı idi acımadım attım oraya.

Elimiz hesap makinesi tutuyor allaha şükür.

Bu TL faizinde uzun vadeli para tutanların Allah yardımcısı olsun. Benim maksimum tahammül sınırım 1 ay. Faizde tuttuğum para da genellikle bana ait olmuyor zaten.

Ben tl'de değil dolarda kıyılmayı seviyorum Kıyılacaksak da global piyasada kıyılalım heheh
    Burger demiş ken aklıma geldi.!!!

Big mac indeksi ne alemde.!????
    Uğur Civelek ababey .!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Burger demiş ken aklıma geldi.!!!

Big mac indeksi ne alemde.!????
    Uğur Civelek ababey .!!!!
    Bic Mac indeksi tüm hızıyla otobanda!!!11!!

8. Agbal'in sonuçları hic düşünülmeden görevden alınması, akabinde paramizin %20 deger kaybetmesi, bazi para arzi parametrelerindeki artiş, diğer yandan korona şemsiyesi altında populizmin yine iyice hortlamasi...

Bunların sonucunda enflasyon ve paramizin deger kaybetmemesi ekonomi literaturune ve matematik bilmine aykiri zaten...

Döndük, dolaştık, ayni yere döndük maalesef...

Sayfa 707/1009 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •