Sayfa 707/1001 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Viop XXXII

Bu arada bir miktar para attım viopa dolaresin hatırına Doggy Argentino ve Tl Pezzos hatırına

2. Beyler sakin, ayıBoluyo koskoca insanlarsınız, hakaret içeren yazılar stres yaratır.
    niye bu kadar kavga ediyonuz ki, burda hergün para dağıtıyorlar
    Borsalarda fırsatlar hiç bitmiyor
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Bulutcum doların düşüşü ve bankaların çıkışını görüyor zaten herkes. Mesele senin gelene gidene verirler demen... Ve sonrasında bunları yazman... İlk görüşüm hatalıydı de canımı ye. Ama Malak oğlu Malak gibin hakaret ediyorsun sadece ağzından salyalar saçan bir it gibi
    İt olduğunu biliyorlar zaten senin anlatma kendini maks köpeğim var adını CAHO koyacam ama sana davrandığım gibi davranmıyacam.
    Senden akıllı bir köpek otur dediğimde oturuyor , gel dediğim de geliyor senin gibi mal mal etrafa bakmıyor ÇAKO.
    Hadi şimdi istikakını aldın akaşm seansından sonra gel üfürükçü

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İt olduğunu biliyorlar zaten senin anlatma kendini maks köpeğim var adını CAHO koyacam ama sana davrandığım gibi davranmıyacam.
    Senden akıllı bir köpek otur dediğimde oturuyor , gel dediğim de geliyor senin gibi mal mal etrafa bakmıyor ÇAKO.
    Hadi şimdi istikakını aldın akaşm seansından sonra gel üfürükçü
    Yine patlayacan dikkat et Dolarda poz aldım... MUCKS

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Beyler sakin, ayıBoluyo koskoca insanlarsınız, hakaret içeren yazılar stres yaratır.
    niye bu kadar kavga ediyonuz ki, burda hergün para dağıtıyorlar
    Borsalarda fırsatlar hiç bitmiyor
    Bozkurt sen sabırlısın bu oğlana bu kadar alttan laf attı birşey demedin , arkada emektarada yaptı .
    Onun anlıyacağı dil bu .

son görüntüye göre garan ortalamasını yazayımda, 6.86 burası kırılır ve altında kalmaya başlarsa o zaman yine ateş çemberinde olunduğu anlaşılır. buna göre alırlar verirler oynarlar. çünkü direkt alarak yollarına devam etmezler diye tahmin ediyorum. edeceklerse tabiki...

ha bu arada son garan yorumumdur. artık, "neyse halim, budur falim" diyeceksin. çünkü artık fal açarak yazmaya devam...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Yine patlayacan dikkat et Dolarda poz aldım... MUCKS
    Hoşt sen bu forumun eski patlaklarındansın çoğu kişinin RED listesindesin .
    Ben bayanları red listesine almıyorum

8. Lan bende diyordum bu Caho başkana ne olmuş kimseye sataşmıyor demir parmaklılar ardına gitmiyor artık diye

Bir Delü vardı delü bir ara göründü kayboldu yine pastaneci Delü. Nerelerde acaba?

Sayfa 707/1001 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •