Mevcut durum itibarıyla birleşmeye ilişkin süreç devam etmektedir.
Saygılarımızla,
Yatırımcı İlişkileri Bölümü
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
Yemin etmişçesine kademe yükselmiyor. Adamı hasta etmeye ısrar ediyor. Senin gibi kğıdın da yatırımın da içine tüküreyim
1,46 TL ile şık bir kapanış yaptı.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Mahkemenin birlesmenın yurutmesıne ılıskın tedbiri devam edıyormuş.
31.12.2016 finansalların baz alındıgı birlesme ile ilgili Genel Kurulun yapılabilecegı en gec tarıh 31.08.2017 dir .
bu tarıh oncesınde Ticaret kanunun geregi ve SPK kanunu geregi birlesmeye ılskın tum evrakların ilan edılmeıs kapta ve sıcılde zorunlu ,yani herbır ıslemın en gec 31.07.2017 tarihinde bitmis olması lazım .
Spk izninin yaklasık 45 gun surdugu ,rekabet kurulundan ıznın 30-35 gun surdugu dusunuldugunde onumuzdekı hafta sonuna kadar SPK ya şirketin basvurması lazım onay için. Suanda tedbir devam ettıgı ıcın uzman raporu alınamamıs ,bırlesme raporu sozlesmesı duzenlenememıs , hal boyle olunca SPK ya muracat yapılamamıs , belki bırlesmeye baz mali tabloları 6 aylık baz alarak sure kazanabılırler bu durumda GK kararı en gec 31.12.2017 olur ,ha buda TSKB GYO nun ozermayesının daha cok erimesıne neden olur buda ISGYO A.S lehinedir.
İş bankası sodaya kojenerasyon santralini itelemişti. Bir mekrup yazdım birleşme soda aleyhine diye, ve bana ina referans şirket vs. Dediler ama ben ikna olmadım. Kol gibi zarardaki 232 mw santrali alınca valla ben çuvalladım sodaya bi şeyler oldu karı arttı da arttı arttı da arttı. Şu tsgyo borçlu olabilir ama elinde fena olmayan menkuller var. İşgyo bunu rahatca elde ettiği yüksek gelirle bertaraf eder diye düşünüyorum
Yer İmleri