Sayfa 71/313 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 561 - 568 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1.  Alıntı Originally Posted by trend1966 Yazıyı Oku
    Merak edip okumak isteyenler için Faaliyet raporundan alıntılar;

İşin doğrusu ditaşın havacılık ve savunma sanayi ,ve aynı zamanda raylı sistem endüstrisi hakkında arge çalışmaları yapması ve yeni müşteri arayışları oldukça ilginç.Bunu yeni yollanan faaliyet raporunda okudum...Böyle bir çalışma vardı benmi yeni öğrendim.Bilemedim...
    Yukardaki haber büyük bir hikayenin başlangıcı olabilir.Ben çok önemsiyorum.
    Sabretmeye devam
    Yatırım tavsiyesi değildir..

2. Karel topiğinde hisse 1.60 lardayken sık sık faaliyet raporunu paylaşır, aselsan roketsan havelsan ile işbiriğine giren şirket bu fiyatlarda kalmaz diye resmen bağırırdım.. Sonuç 6 ayda hisse 6.60 gördü.. Sermayesi 10 milyonolup güzide va stratejik bir sanayi şirketi olan DİTAŞ son faaliyet raporunda diyorki ben artık süper lige çıkıyorum herkes kemerlerini bağlasın.. 2017 yılının flash hissei karel diyordum, şimdi 2018 yılının flash hisselerinden biride DİTAŞ diyorum.. Herkese hayırlı bol kazançlar.

3. Ditaş ortakları Sayın trend1966 nın paylaştığı faaliyet raporunu dikkatlice okuyun..

4. bugün kötü bir açılış yaptı fakat hikayesine baklırsa önümüzdeki günlerde büyük işler başarıcak.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

5. Ben satmaktan ziyade toplama derdine düştüm.Hayırlı işler :-)

6. Raylı sistem, hava ulaşım ,savunma. arge çalışmaları son hızıyla devam ediyormuş.Enteresan gelişmeler

7. hacimsiz hisse sabah sabah hacimlendi alıcımı var satıcımı görebilen paylaşırsa sevinirim.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

8. Kısacası hikayeye devam bilançoyu istedikleri gibi yönlendiriyorlar sahtekar bunlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 71/313 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •