Cesur insanların sayısı arttıkça değişim olabilir.
Bu listede baya cesur isimler var.Cesur olduklarından memleketi komunistlerden kurtaracağız diye solcu öldürenler de var,faşistleri öldürelim devrim yapalım diyenlerde.Ha baya baya da suçsuz yere asılanlar da var ,hatta yaşı büyütülüp asılan bile var.Sonunda anlaşıldı ki meğer 1980 darbesi CIA in operasyonu imiş,bizim çocuklar işbaşındaymış,kardeşi kardeşe vurdurmuşlar.Bize lazım olan şey akıl.Atatürk çıktı da peşine takılmadık mı,kim ne diyor kim insanları nereye yönlendiriyor arkasında kim var bilmeden kimsenin peşine takılınmaz.Son yorumum bu arkadaşlar.Daha fazla uzatmak istemiyorum
Kadri Gürsel i izledim aslında bütün olayı açık etti ve üstüne kanal İstanbul'un (eğer yapılırsa) boğazlar la aynı statüde olduğunu da söyledi , Montro nün Karadeniz'e büyük tonajlı destroyer tarzı gemilerin geçişine uygun olmadığını sadece fırkateyn tarzı gemiler için ve sınırlı sayida olduğunu da söyledi, neden hapse atıldığını net olarak anlamış oldum, (hepten bilemez değildim tabii 😁)
Şey 8 altına da pek kaymak istemiyor ...Yabancıların tatili sonrasına bakalım....
Bu arada sakin seyrederken konu politikaya kaymış....Evet bu bildiri ile Pudracı ve o lüx hayatı gündem dışı oldu...Fazıl say doğru söylüyor Baykaldan beri yürütülen poltika ana muhalefet bize yeter fazlası lazım değil .....Geçen seçimde bir twet ile CHP rüyasında göremeyeceği Büyükşehirleri kazandı...Artık arkasını getirip cesur ve halkın ana sorunlarıyla ilgilinip iktidara oynaması lazım...
Halkın gerçek gündemi sofrası ve sağlığıdır ..........
Yer İmleri