Sayfa 711/1122 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Meşazını aldım oğuz kardeşim var mısın 10 taneye tamamlıyoruz ( hatun gerekir )
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Aynı sayıda 5 6 tane Yapsanda yetişemezsin ülkeden giden var ülkeye gelen var. 10 tane yapman lazım o da Boş iş Ta$*ak sporu olur anca
    En temizi 7 milyon türk kökenli var diyorlar almanyada alamancılar gaza bassın 2 senede bir çocuk, çocuk parasıda var full destek 20 30 yıla kurulu düzenli ülkeyi ele geçirmiş olurlar

2. Bakın bütün necip Türk çocukları havuz problemi çözdü değil mi.

Bizim havuzun altında 2.1 litre/saniye kaçıran delik var.

Üstten ise sadece 1.55 litre/saniye su geliyor.

Havuzun su seviyesi düşerse hepimiz ölüyoruz. Her şey çöküyor emeklilik sistemi memur maaşları ekonomik çıktı tarım hayvancılık sanayi hepsi çöküyor.

Bu havuzun şu seviyesini nasıl sabit tutarız?

İktidar diyor ki dışarıdan havuza Afgan suri ekleyelim.

Ben de diyorum ki Türk kadını kadınlığını Türk erkeği erkekliğini yapsın biz bu havuzumuzu en azından sabit tutalım.

Bakın bu benim umurumda değil diyene de saygım sonsuz diyorum.

Ama lütfen bu konuyu düşünün diyorum.

Çok basit anlatmaya çalıştım lütfen önem verelim bu konuya.

3. Bodrumdan tatilciler dönüşe başlamış. Milasa kadar kilometrelerce kuyruk varmis. Kalabaliktan bunalmislar. Bodrum'da hiç bu kadar nufus patlamasi yaşanmamış. Fiyatlar da çok uçukmuş. Madem uçuk ne işin var bodrumda. Orada aç olanlar Fox haberde zırvalarsa çok pis küfür ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Meşazını aldım oğuz kardeşim var mısın 10 taneye tamamlıyoruz ( hatun gerekir )
    Onu da türkiyeden tedarik etmek lazım bir kişi bir kişidir kardeşide olacak tabi eniştesi onuda oraya aldıracak +2

5. Hanım beni fazladan çocukları üretmek için kullanacağım yerden tavana asiverir ben bayrağı sana devrediyorum kardeşim beline kuvvet
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Onu da türkiyeden tedarik etmek lazım bir kişi bir kişidir kardeşide olacak tabi eniştesi onuda oraya aldıracak +2

6.  Alıntı Originally Posted by Kupavale Yazıyı Oku
    Bodrumdan tatilciler dönüşe başlamış. Milasa kadar kilometrelerce kuyruk varmis. Kalabaliktan bunalmislar. Bodrum'da hiç bu kadar nufus patlamasi yaşanmamış. Fiyatlar da çok uçukmuş. Madem uçuk ne işin var bodrumda. Orada aç olanlar Fox haberde zırvalarsa çok pis küfür ederim.
    En az 3 çocuk yapmaya devam. 3 de yetmez Beeeş, beş de yetmez ooon

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ülkeyi sığınmacı basmasının kök nedeni ucuz isgucu bulunamaması.

Surekli itiraf ediyor zaten yönetenler Suri ler giderse sanayi çöker, Afgan giderse tarım çöker diye.
    Yapma hocam gözünü seveyim, bu işin bahanesi ya
    İşçi ihtiyacı olan böyle mi alır? kontrollü bi şekilde alırsın atıyorum 1milyon. 10 milyon at hırsızı elini kolunu sallayarak giriyor memlekette cirit atıyor.
    Bunun altında başka emeller olmalı mutlaka. Başka açıklama bulamıyorum ben.

Bir de bunlarla mücadele etmek için çocuk yarışına girmek, baştan kaybetmeyi kabul etmek gibi birşey.
    Neden, çünkü üremek onların en iyi yaptığı iş bu alanda ustalaşmışlar
    Savaş yapacaksın, ama savaşacağın alanı düşmanın seçmesini istiyorsun

Çenem düştü ama
    Bu konu açılmışken şunu da anlatayım ve bitireyim milleti daha fazla rahatsız etmeden:

Şirkette beraber çalıştığımız bi abi vardı.
    Bi gün bana ulaşım sponsoru oldu, arabada giderken konuşuyoruz.
    Kendisi muhalif, laf lafı açtı vs.
    Karşı tarafla mücadele etmek için siyasete girdim ama kokuşmuşluğuna dayanamadığım için bıraktım dedi.
    Ayrıca yapabildiğim kadar çocuk yapıp onları düzgün yetiştirmeye çalışıyorum dedi. 3 çocuğu vardı o zaman.
    Sonra ne oldu tahmin edin...
    Tası tarağı toplayıp ingiltereye göçtü : )

8. Dogru söylüyorsun katılıyorum.

Önce kontrolsüz göçmen akımı durmalı. Hemfikiriz. Burada dayatma var ve altında bence de farklı motivasyonla da var.

Ama benim bahsettiğim konu tüm bunlardan bağımsız olarak çok çok çok önemli. Türkiye demek Türkçe demektir. Türkçe konuşan yeni nesiller yeni çocuklar olmadan Türkiye de olmaz. Odak noktasını kaçırmayalım. Odak noktası onlar geldi bunlar gitti vs değil. Odak noktası bizler de çoğalmalı neslimizi devam ettirmeliyiz.

Veya bu konularda şikayetçi olmamak da bir çözüm. İngiltere ye göçen agabeyinizi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım. Sonuçta ittihat ve terakki de Paris'e şube kurmuştu geri döndüler. Biz türküz bizden can çıkmadan Türklük çıkmaz...
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Yapma hocam gözünü seveyim, bu işin bahanesi ya
    İşçi ihtiyacı olan böyle mi alır? kontrollü bi şekilde alırsın atıyorum 1milyon. 10 milyon at hırsızı elini kolunu sallayarak giriyor memlekette cirit atıyor.
    Bunun altında başka emeller olmalı mutlaka. Başka açıklama bulamıyorum ben.

Bir de bunlarla mücadele etmek için çocuk yarışına girmek, baştan kaybetmeyi kabul etmek gibi birşey.
    Neden, çünkü üremek onların en iyi yaptığı iş bu alanda ustalaşmışlar
    Savaş yapacaksın, ama savaşacağın alanı düşmanın seçmesini istiyorsun

Çenem düştü ama
    Bu konu açılmışken şunu da anlatayım ve bitireyim milleti daha fazla rahatsız etmeden:

Şirkette beraber çalıştığımız bi abi vardı.
    Bi gün bana ulaşım sponsoru oldu, arabada giderken konuşuyoruz.
    Kendisi muhalif, laf lafı açtı vs.
    Karşı tarafla mücadele etmek için siyasete girdim ama kokuşmuşluğuna dayanamadığım için bıraktım dedi.
    Ayrıca yapabildiğim kadar çocuk yapıp onları düzgün yetiştirmeye çalışıyorum dedi. 3 çocuğu vardı o zaman.
    Sonra ne oldu tahmin edin...
    Tası tarağı toplayıp ingiltereye göçtü : )

Sayfa 711/1122 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •