Sayfa 712/1000 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. nato kapsamındaki baş müttefikimiz amerikada yaptırım hazırlıkları tam gaz devam ederken fransa almanya ve diğer natı müttefiklerimiz silah ambargosuna başladılar bile. Dertleriyle dertlendiğimiz ümmetin en önemli grubunu oluşturan din kardeşlerimizin arap birliği de her ne kadar kıymeti yoksa da bizlere olan sevgilerini belirttiler eksik olmasınlar. Velhasıl enteresan bir ortam oluşuyor. Zor bir dönemden geçeğiz vesselam

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    nato kapsamındaki baş müttefikimiz amerikada yaptırım hazırlıkları tam gaz devam ederken fransa almanya ve diğer natı müttefiklerimiz silah ambargosuna başladılar bile. Dertleriyle dertlendiğimiz ümmetin en önemli grubunu oluşturan din kardeşlerimizin arap birliği de her ne kadar kıymeti yoksa da bizlere olan sevgilerini belirttiler eksik olmasınlar. Velhasıl enteresan bir ortam oluşuyor. Zor bir dönemden geçeğiz vesselam
    Hic birsey olmaz
    Ambargo uygulayanlarin kacindan silah almisizki
    Bi nevi kinama gostergesi bu...

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    nato kapsamındaki baş müttefikimiz amerikada yaptırım hazırlıkları tam gaz devam ederken fransa almanya ve diğer natı müttefiklerimiz silah ambargosuna başladılar bile. Dertleriyle dertlendiğimiz ümmetin en önemli grubunu oluşturan din kardeşlerimizin arap birliği de her ne kadar kıymeti yoksa da bizlere olan sevgilerini belirttiler eksik olmasınlar. Velhasıl enteresan bir ortam oluşuyor. Zor bir dönemden geçeğiz vesselam
    Üstadım bütün bunlar geçmişte de oldu. Geçmişe bakmak yeterli böyle olacağını tahmin etmek için.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Chivas seviyorsanız LSE daha doğru tercih olacaktır. Bourbon veya Tennessee tercih ediyorsanız Amerika
    Ustad sizde masallah dunyayi iyi taniyorsunuz

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad sizde masallah dunyayi iyi taniyorsunuz
    Üstadım birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz hep birlikte Ama hiçbiri bir single malt değil onuda bilmelisiniz eğer viski seviyorsanız

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz hep birlikte Ama hiçbiri bir single malt değil onuda bilmelisiniz eğer viski seviyorsanız
    Bir iki yıldır viski keyif vermiyor. Neden bilmiyorum. Hiçbir zaman scothc cu olmadım. Jack Daniels ile başlayan Bourbon maceram var. Knob Creek ile ideali buldum diye seviniyordum. Ama bir yıldır o da keyif vermiyor. IPA biralara vurdum kendimi.

Bir iki aydır bu topiği izliyorum. Hep soracağım fırsat olmadı.

Topik izLeyiciLeri neden direkt hisse almayı tercih etmeyip stopaj vs ödemeyi göze alarak fon tercihinde buLunuyorLar.

Admustafa Hocam, herekese ama en başta size soruyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Üstadım bütün bunlar geçmişte de oldu. Geçmişe bakmak yeterli böyle olacağ
    ını tahmin etmek için.
    bu tür durumların bize orta vadede faydası da olur. Savunma sanayimizde dışa bağılmılık, daha da azalır. Bu konulara dikkat çekmekteki asıl maksadım, kısa vadede bunların kullanılması noktasında özellikle de riskli enstromanlarda yatırım yaparken daha dikkatli olmamız içindi.

8.  Alıntı Originally Posted by aLLoFFs Yazıyı Oku
    Bir iki aydır bu topiği izliyorum. Hep soracağım fırsat olmadı.

Topik izLeyiciLeri neden direkt hisse almayı tercih etmeyip stopaj vs ödemeyi göze alarak fon tercihinde buLunuyorLar.
    Bu soru çokça soruldu ve üzerinde çok konuşuldu. Fon almamış olanlar bu hazzı bilemezler üstadım. Bu ayrı bir şey. Bahsettiğiniz IPA'dan da güzel, fon hesabına girdiği anda direkmen çakır keyif oluyorsun. Bence denemelisin, başlangıç için TCD harika...

Sayfa 712/1000 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •