Temmuzda kralicenin neden coşma ihtimali oldugunu da söyledi mi.
Ona göre degerlendirelim.

Originally Posted by
ressam
Bugün , sarı sitede kriterlerime uyan bir satılık daire gördüm. Tarif edilen bölgeye Yakıcı sıcakta çıktım gittim . resimlerden binayı bulmam kolay oldu. 30 dk. gibi etraftaki diğer siteleri, ulaşım ağını, market- pazar durumunu inceledim. Sonra sitenin bahçesinde bir bankta oturdum sakinlerden birinin otoparka çıkmasını bekledim. 9 yıldır oturduğunu söyleyen bir kat malikiyle sohbet ederek sitenin geçmişini, mevcut sorunu veya parasal durumlarını öğrendim.
Site görevlisine giderek ; daire sahibinin telefonunu, mesleğini, memleketini , son fiyat olarak bugüne kadar gelen müşterilere ne söylediklerini sordum. Orta yaş üstü olan kurt görevli manalı manalı bakınca '' yahu senin derdini biliyorum, önce sen bilgiyi vereceksin sonra ben rüşveti '' dedim. Tüyoları aldık, bakalım yarın mal sahibiyle buluşacağım.
Bu konunun başlıkla ne alakası var ? Şöyle ki ; Sitede ilk konuştuğum malik , bir kamu bankasının hazinesinde çalışıyormuş. Para konusu açılınca '' Ben olsam bu fiyatlar şişmişken hemen malı satar kraliçe alırdım. Zira Temmuzdan sonra kraliçe coşabilir, en kötü TL bile tutsanız faizler 25 lere doğru gidebilir. Tam nakit dönemi '' dedi. Gel de mal sahibine anlat.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri