Sayfa 712/1000 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    2016 yılında 20 bin lot erdemir ve çok karışık 10 bin lot şişe iştirakleri vardı elimde. o zaman anacm, trkcm şişe ayrıydı. daha başka güzel kağıtlar da vardı. kiradaydım.

ev sahibi arıza çıkarınca kağıtları satıp ev aldım. ev almasam kirada devam etsem şimdiye sağlam 5-6 milyon bir portföy oluyordu. ama bazen böyledir.

kabullenmek lazım
    Olsun oturmak için aldığın için üzülmemek lazım .
    Bende ona bakarsan neler yaptım neler
    Ama bu sene artık noktayı koydum .

Blok alım yaparak temettü emeklisi ilan ettim kendimi

Şimdide her gün kırmızı görürsem ek alım yapıyorum buna ek vurkaç yaparak emekliliği süper süper emekliliğe döndürmeye çalışıyorum

Şahsen vobta kazanarak temettü şirketine bağlamak bileşik getiride daha güzel imkan verir

Düşünsene 100 bin gayme kazandın vobta temettüye bağladın bunun gibi yime de yanında yat ben Tam olarak bunu yaptım

2. Akşam Brezilya-Türkiye iş konseyi yöneticisi vardı, Brezilya'dan çelik geliyormuş, normalde bizim satmamız lazım dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Ben şahsen bu saatten sonra vobta Borsada vb vb ne kazanırsam artık parayı harcamıyorum

Direk temettü şirketi alıyorum

Bileşik getiri böle çok fena olacak

Seneye temettü geliri ile vobta işlem yapacağım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Söyle metin abime iki gün tatile girdik, iki gün rahatız, fışkırttıramaz, ohhhh yeahhh
    Black monday neden olmasın
    Şaka la şaka, henüz dönüş emaresi yok endekiste ralli tüm hızıyla devam ediyor.
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
    Akşama bakalım kasadaki ceton durumuna
    Benim 6 dene şortum oldu
    Yanlış anlama yemekci abi sitemim sana değil, bak bende black monday neden olmasın yazdım seans kapanışında
    Hamdım Piştim Yandım

5. Big short abi viop sektöründe zeki çevik akıllı insansın..
    Warren buffet olmanı dilerim en verimli şekilde...
    Senin taktikleri örnek almayı çok isterim.
    Özelden bir irtibat kurabilir miyiz yarın müsaitsen..

temettü için tasarruf yapılacaksa portföy olmasında yarar görüyorum.!
    acı tecrübesini yaşadım...para kaybetmedim ama moral kaybım oldu

y.t.d.

7. Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında TSKB.E paylarında 05/09/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 04/10/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.

8. crıptoları ne guzel zopalıolar oyle ....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 712/1000 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •