Sayfa 712/1005 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: Viop L

1. kalkar bu piyasa, kimse endişe etmesin

hele bi cehapeliler kendine gelsin, ben mi kurtaracam lan bu vatanı işime bakarım moduna geri dönsün, bankalardaki tabanlar dahi kalkar

Bankaların taban olması da enteresan, son yıllardaki en büyük karlarını bu hükumet sayesinde edindiler. Hükumet devamsa bunlar niye taban... Anlamak güç

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Seçimin kaybedeni KK dır açıkara. %1 oyları olan 4 partiye 38 vekil vermiş. bu da ayrı bir başarı.
    Ne %1 ya -3 -3 ! CHP ye oy kaybettirdiler üstüne de CHP sırasında mv oldular moronluk degilde ne bu?

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kendi adıma siyaseti kapatıyorum...

sadece işime bakıcam...

bundan sonra kimseyede 1 tl dahi yardım yok...

yani bunlar söylenmez ama dolabında sadece bir kap yogurt gördüğüm yardım ettiğim insan...

akp bayragıyla sokaktaydı...herkes halinden memnun bize ne oluyor...

aynı düşüncedeyim siayseti kendim için yaparım
    ama bu millete üzüldüğüm açlar açıktalar soğan o kadar oldu et bu kadar benzin şu kadar alamıyorlar diye zerrre üzülmem
    kendim ulaşımda zorlanana kadar alamayana ulaşmakta zorlanana acımam
    onlar hallerinden emnnun
    ogan dün doğru işey dedi
    chp sağ siyaseti anlayamadıdedi evet ende anlayamadım
    onları dikmek evlaymış
    bir halt olacağı yok.

5. Forex sitesinde SWAP lar

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    En karlı bunlar. Fetoculeri salak salak adaylarını hem de anlı şanlı CHP üzerinden meclise soktular. CHP yi de batırdılar oy getirmedikleri gibi oy kaybettirdiler.

Bu üstün zekalı siyaseti tasarlayan kimse ödül vermek lazım.

Sadece Iyi + CHP ve Mansur yavaş aday olsa seçimi almıştı.
    deva 15, karamolla 10, davidov 9 gültekin 3

yanlız gültekin fena tufaya geldi, kendisi cb yardımcısı olucam diye mebusluk fırsatını kaçırdı

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    kalkar bu piyasa, kimse endişe etmesin

hele bi cehapeliler kendine gelsin, ben mi kurtaracam lan bu vatanı işime bakarım moduna geri dönsün, bankalardaki tabanlar dahi kalkar
    Gerçekten sol düşünce şekli herhalde insanların toplama çıkartma temel mantık sebep sonuç ilişkisi kurma gibi kabiliyetlerini yok ediyor.

Neyse yüklü kozaa var demiş miydim. Ekmeğimize bakalım kendini düşünmeyeni ben mi düşünecem kk Sadullah kankası ile hemhal olsun.

Bu memlekete bazı insanlar fazla. Benim memlekette çivi çakmayan adamı yine seçtiler. Fabrikaları olan, şehrimize devasa iki yatırıma aracı olan inanılmaz bir çevreye sahip olan kişiyi seçmediler. Siyasi ideolojik körlük maalesef bizim bu seçimde hesap ettiğimizden fazlaymış. Demirel'in meşhur tencereli sözü de böylece hükmünü yitirmiş oldu.

Sayfa 712/1005 İlkİlk ... 212612662702710711712713714722762812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •