Sayfa 714/908 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    64 olsun diyen kac kisi var ?
    Selamlar.

"Yolcudur abbas bağlasan durmaz" mı diyorsunuz?

2. Milleti bezdirdiniz.

Yakındır.

İyi öpüleceksiniz.

3. Birileri size çok iyi uzun atlama yapacak.

4. Hayirlisi artik kim var kim yok kim baglantili kim baglantisiz hepsi birden , ama once sen...

5. Tavana kadar 28.945 bin hisse var.Bakalım ne olecek?

6.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Canı yanan bu kadar yatırımcının içinde, bu kadar hırsızlığın, arsızlığın içinde sen hep vaşak geçiyor, boş yapıyorsun. Devamlı birilerine beklentin ne, diğerlerine görüşün ne vs. diye sorup, kendin bir tane bilgi, belge paylaşmıyor, görüş, beklenti bildirmiyorsun.
    Klavyende Türkçe karakter yok. Kimsin, nesin, nerden yazıyorsun belli değil. Ama bana göre belli olan birşey var, o da muhtemelen utanmaz, arlanmaz müconun ya da avane tayfasının yakınında bir yerdesin.
    Bu forumun iyice ciddiyetsiz, keyifsiz ve de sessiz bir hale gelmesinde büyük pay sahibisin. Eğer amaçlarından biri de bu ise öyle görünüyor ki amacına da ulaştın.
    Ona, buna "Şuyum, buyum" deyip aklın sıra forumda sempatik, şirin görünüyorsun. Ama şunu bil ki kendi adıma bundan sonra seni ne ciddiye ne de kaale alırım. Forumdaki değerli ve bir zamanlar faydalı paylaşımlar yapan, güzel yazılar yazan adam gibi adam arkadaşlarımdan da naçizane, durumu gözden geçirmelerini tavsiye ederim. Selam ve dua ile..
    Oxijen'm Çok haklısın..Sabır diliyorum..

7. Hayırlı ve mübarek cumalar diliyorum..Hakkımızda hayırlara vesile olsun..Amin..

8. Tencere yuvarlanmis kapağını bulmus,
    Bu ihlas hissesi kadar heycan veren bir hisse daha gormedim, duserken bile keyif veriyor misal ciksa sevinirim dusse sevinirim

Sayfa 714/908 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •