Ne yapacaklar toplansalar ? Açıklama gelecek sadece .. Piyasalarda yaşanan oynaklık yakından takip edilmektedir her turlu önlemler alınacaktır .
Ne yapacaklar toplansalar ? Açıklama gelecek sadece .. Piyasalarda yaşanan oynaklık yakından takip edilmektedir her turlu önlemler alınacaktır .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
faiz artışı gelmez ise akşama 4.4 olur
Aynı fikirdeyim..
Elinde faizden başka silahın varda biz mi bilmiyoruz.
Kırıtıp duracağına yaparsın adam gibi faiz artışını, ayrıca glp palavralarını bırakıp sadeleşmeye gidersin, işte o zaman belki bir süre idare edebilirsin
ama sadece kısa bir süre
kimse senin enflasyon hesabına inanmıyor...
Arjantindeydi sanırım. Geçmiş gün.
Felaket 20 puan faizi artırmalarıyla başlamıştı.
Makro dengeler bozulunca, elde ayakta bir şey kalmayınca, borç bini aşıp da, düşman kaç mermin kaldığını bildikçe, tüm höykürmeler, biraz korkutur gibi olur, sonra beteri gelir...
Bir taraftan bir gün önce, baş yaver, "emlak stokunu azaltmak için kamu bbanklarında faiz indirim hamlesi" başlatacak.
Diğer yandan, MB nın faiz artırımı konuşulacak.
Kaos dediğimiz kavram,bundan daha iyi ifade edilemez...
TC Merkez Bankasından Seçim Sonrası Allah Kerim Operasyonu
Son dakika Merkezden yeni hamle
Merkez Bankası günlük döviz depo ihale tutarını 1.25 milyar dolardan 1.5 milyar dolara yükseltti. İhalelerde satılan toplam tutar 5.3 milyar dolardan 7.1 milyar dolara yükselebilecek.Merkezden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
Günlük olarak düzenlenen Türk Lirası Depoları Karşılığı Döviz Depoları ihale tutarı 1,25 milyar ABD dolarından 1,5 milyar ABD dolarına yükseltilmiştir.
Buna göre, halihazırda en fazla 6,25 milyar ABD doları olan söz konusu ihalelerin toplam bakiyesi 7,5 milyar ABD dolarına ulaşabilecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Merkez Bankası yeni ihale takvimini açıkladı. İşte yeni takvime göre ihale düzeni:
Anılan dönemde ihaleler yoluyla oluşacak vadeli döviz satım pozisyon tutarı mevcut 5,3 milyar ABD dolarından 7,1 milyar ABD dolarına ulaşabilecek.
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...mle-2-2396860/
Alacaklılar ,hikayeden değil fiziki yani eski lisan'ı Ottman ile KAYME isiyorlarsa bu iş tutmaz
http://www.businessht.com.tr/piyasal...pe-ye-cagrildi
Merakım arttı, piyasa satın alıyor...
Yer İmleri