Sayfa 717/1008 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Reis çalışan emeklilere de su içinde 5 bin gayme veriyor. Karar değiştirmiş...
    Emekliyi ezdirmem dedi...
    Bu adama da laf edene kürek ile dalmak lazım..
    Reis ekonomiyi sağlam tutabilecek iradeyi gösterseydi... Tarih onu unutulmazlar içinde yazacaktı...

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hafta bitti. şimdi geyik zamanı.

aym yüksek yargı falan zapt-u rapt altındayken ülkeye döviz, yatırımcı falan gelmez. üç kuruş harcayan turist bile gelirken iki kere düşünür.

bir de 50+1 mevzu var ki, bunu yandaş medya bir ara 40+1 de olabilir demişlerdi.

şimdi son anketlerde %32 çıkınca 30+1 olsun derler mi? bence derler.

ekonomide henüz dibi görmedik. ama ülkede bu anayasayı değiştirecek bir güç şimdilik yok.

reel sektör bir şekilde faaliyet çeşitlendirip yoluna devam ediyor. malda kalmayı daha çok tercih ederim.
    30+1 derlerse 31 olur. Olmaz o .

3. İris Cibre
    @iriscibre

Off shore swap limitlerini açmayı düşünüyorlarmış;

Buna 1 - 2 ay önce çoğumuz karşı idik. Yabancı gelip acımasızca shortlayacaktı.
    Son gelen raporlar ile artık yabancının shortlama niyeti pek kalmadığı anlaşılıyor

Kademeli limitler açılarak gerçekten denenmeli ki yabancı girişi kolaylaşsın. Yoksa kalkıp CDS falan shortluyorlar

Yabancı girişi derken, 15-20 Milyarı geçmeyeceğini hala iddia ediyorum
    Adamlar 10 senede 100 Milyar USD zarar edip çıkmış, Junk seviyesinden çıkmadan ciddi bir flow beklemeyin
    Sıcak paranın fayda ve zararları da ayrı tartışma konusu ama şu an her kuruş lazım o ayrı...

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Reis ekonomiyi sağlam tutabilecek iradeyi gösterseydi... Tarih onu unutulmazlar içinde yazacaktı...
    Reis in iradeye laf yok..
    Ben kendi tarih kitabıma kazıdım onun adını...Müfredata da sokacağım Allah ın izniyle...

Ekonomi pırıl pırıl...Bugün Zara ya baktım.. Millet birbirini çiğniyordu..

İrlanda da Halk isyanı başlamış.... olaylar hala bastırmak için ordu da şehirlere inmiş... olayların başlama sebebi bir Cezayir asıllı göçmenin 3kişiyi bıçaklamış...bu arada göçmenlerede saldırılarılar devam ediyor

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Reis in iradeye laf yok..
    Ben kendi tarih kitabıma kazıdım onun adını...Müfredata da sokacağım Allah ın izniyle...

Ekonomi pırıl pırıl...Bugün Zara ya baktım.. Millet birbirini çiğniyordu..
    Zengin insan 3 saat o kuyrukta beklermi sence ,giyim çok lüks oldu artık, insanlar o kadar çaresizki 200-300 lira indirim koparabilmek için saatlerce kuyrukta bekleyip borç harç kredi kartlarına yükleniyorlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Arkadaşlar belki bilen vardır...

5 yıllık apartman .7 katlı 4. katındayım.

60 kiloluk genç; sert yürüdüğünde veya hafif zıpladığında zemin ZINGILDIYOR.Hatta hafif zıpladığında duvardaki tablo ses çıkarıyor.

O kadar evde kaldım böyle bir şey ilk defa başıma geliyor...Bu normal midir?

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Zengin insan 3 saat o kuyrukta beklermi sence ,giyim çok lüks oldu artık, insanlar o kadar çaresizki 200-300 lira indirim koparabilmek için saatlerce kuyrukta bekleyip borç harç kredi kartlarına yükleniyorlar...
    Aynen parası olan adam kuyruğa girmez… mont alacağım diye…parasız adam kuyruktadır 3 kuruş kar edeyim diye…
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 717/1008 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •