Sayfa 718/882 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. yine şaşırtmıyorsun işine geleni alıyorsun işine gelmeyeni duymuyorsun

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Ama Kemal Atatürk köylüler milletin efendisidir der...hani bana köylü diyorsun ya...

2. palyaçoluk düşünür müsün ? merak etme peşine düştüm eğer şirketten böyle bir gelişme yok diye cevap gelirse anlayacağın dilden konuşacağım milleti yanıltmak aldatmak bir manipülasyondur spk'ya kadar yazılar yazarım ondan sonra sen uğraşırsın

Sende anlama sorunu var dostum...kalkıp ilkokul seviyesinde özne ,tümleç ,yüklem dersini mi vereyim...
    İstiyorsan bu dersi sana vereyim...yükleme kim diye sorsan cevap şirket ile görüşenler. Ve şirketi çok yakından takip eden yatirimcilar... olacak...

Çok yakından takip eden yatırımcılar belli olmadığı için bu bilgi şirket ile görüşenlerden alınabilir...istiyorsanız siz de sorun demişim...
    Cümle oldukça net ve anlaşılırdir...

3.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    sırf işten güçten unuturum diye mail attım cevap verirlerse burada yayınlarım yarın akşam bakalım kimsin sen keko !

Boş yere benimle tartışacagina önce bunu yapsaydın ya...ben geçen hafta iki tane mail atmıştım henüz bana cevap vermediler...bende bekliyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    palyaçoluk düşünür müsün ? merak etme peşine düştüm eğer şirketten böyle bir gelişme yok diye cevap gelirse anlayacağın dilden konuşacağım milleti yanıltmak aldatmak bir manipülasyondur spk'ya kadar yazılar yazarım ondan sonra sen uğraşırsın
    Herhalde palyacoluk senin mesleğin olmalı...istediğin dilden seninle konuşurum sen orayı merak etme...

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    yine şaşırtmıyorsun işine geleni alıyorsun işine gelmeyeni duymuyorsun
    Efendi olmayı köylü kekoya yakıştıramıyorsun değil mi

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --kendine yaşa da... başkalarını zehirliyor olabilirsin; hayallerin sende kalsın...
    Ben bir köylü kekoya uymayın diyorum zaten...ama çoğu uyup güzel de para kazanıyor...ben ne yapayım şimdi...

--günah, benden gitti...

8. valla çok şükür normal konuşup mantık çerçevesinde yaklaştım ama sende olmadığını anladım o yüzden sordum paso gülüp kendi kendine sorulmadan hayat hikayeni 7 yıllık kazancını falan yazdın burası senin oyun alanın değil birader kaynaksız kulaktan dolma bilgilerle algı yaparak yatırımcı mı çekiyorsun kağıda yada milletin gazını mı alıyorsun önce yatırımcılar bilgi aldı onlar söylüyor dedin şimdide bende mail attım cevap vermediler daha diyorsun bu kibar dille palyaçoluktur benim lafımı da bana söyleme kendini geliştir biraz

Herhalde palyacoluk senin mesleğin olmalı...istediğin dilden seninle konuşurum sen orayı merak etme...

Sayfa 718/882 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •