Sayfa 72/470 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 569 - 576 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    öncelikle murat doğan bey spk ile gen grubu arasında ilişkilerin düzelmesi gerekiyor baksana spk gen grubu hariç hiç bir tahtayı bu gerekçeyle borsa dışına itmemiş yani onlara gelince şapur supur bize gelince yok bu olmaz onlara varda bize niye yok
    Yatırıncı arkadaşım sen jeneratörü satın aldın 1 TL ödediysen ben jeneratörde ki Hakkı'nı sana kazandırıyım . Ben tahtanın kapanacağını ne Zaman anladım biliyormusun Polisac ın elimizden alındığı gün neden dersen jeneratörün polisaçtan 8 milyon ticari alacağı var . Müjdatın ayrıca bizden Polisan'ın alacağı var . Bizimde latek holdingten alacağımız var . Müjdat uslu nun ben çocukluğuna kadar araştırdım küçükken yeşil misketleri çok severmiş kayıp olduğunda ağlarmış jeneratörün rengi ondan yeşil olduğunu düşünüyorum Fitnat teyzeyi tanıma fırsatım olursa soracaklarım var . Şimdik jeneratör kaybolmaması için yapmayacağı şey yok gerekirse bizimde feda eder Etti de SPK mevzuatı ve TTK şeninin bildiğin gibi yöneltilmiyor sabır herşeyi çözeceğiz ama jeneratörle ama jeneratörsüz

Bu arada açacağımız dava sadece müjdata yada jeneratöre değil latek holdigede dava açacağız.. orada genyh olarak alacağımız VAR genpower holdingin Yapısı daha farklı Müjdat USLU ORAYIDA AİLE ŞİRKETİNE DÖNÜŞTÜRDÜ... NEYSE BU KONULARLA KAFANIZI AĞRITMAYIM .. dava açtığımızda herkes görür...dava açıp kazanacağız ki mahkeme kararı öz sermayemizin delili olsun bilmem anlata bildim mi...

ytd

GENYH HİSSEDARI
    GENYH WAHATSAP YÖNETİCİSİ D))
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 13-05-2017 saat: 21:33. Sebep: İMLA
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

3. murat bey yanlış düşünüyorsun dava yı kendi şirketine açmak la bir şey elde edemezsin sadece spk nın ekmeğine yağ sürersin yani bir daha açılmaz bu tahta senin düşüncenle bence

Müjdat uslunun aktif ile pasif oranı şirketleri arası Alacskları 100 milyon borçları 140 milyona yakın dalavere vergi beyan borcunu çıkarsak 100 milyon alacak 110 milyon borç jeneratörün alacak olduğu firmalar grup şirketleri öyle bir alacak olmadığı için iflas erteme açtı ben sana neyi anlatıyorum ki sen dağın arkadında ne var diyorsun bende diyorum ki ben o dağın arkadında bir köy var ve orada yaşıyorum resmi senden daha iyi görüyorum yatırımcı arkadaşım . İyi akş

5. Birlikte hareket edelim dediginiz watsap grubundan cikartildim ve sebep bile soylemediniz amaciniz ne anlamis değilim. Neyse herkes kendinden sorumlu sonucta ayni gemideyiz insallah baska yanlislar yapmazsiniz? Grup icinde de dikkatli olun benden soylemesi? Iyi geceler.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by manyax Yazıyı Oku
    birlikte hareket edelim dediginiz watsap grubundan cikartildim ve sebep bile soylemediniz amaciniz ne anlamis değilim. Neyse herkes kendinden sorumlu sonucta ayni gemideyiz insallah baska yanlislar yapmazsiniz? Grup icinde de dikkatli olun benden soylemesi? ıyi geceler.

Lg-d855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayın manyx müjdatın ajanıyla karıştırdık seni neyseki mesaj attında anladık kusura bakma... Grubu hemen müjdata uçurmuşlar arasaydı onuda eklerdik.. Gelsin ayın 16 SI
    şu dosyayı avkata verelim nede olsa o zaman haberi olacak . Iyi akşamlar

7. Estagfurullah bi yanlışlık oldugunu anlamistim.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşlar grupta 20 kişi olduk yakın bir zamanda gruba genyh yönetim kurulu başkanını mahkeme ve dava öncesi müjdat uslu yu da watsapp grubuna davet etmeyi düşünüyorum. Gruba da teklif ettim uygun görülürse çoğunluk kabul ederse kendisi yatırımcılarına hitap etmelerini sağlayacağım.. En azından avkata dosyayı vermeden dinleyelim. kabul ederse oda

Murat doğan

Sayfa 72/470 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •