Sayfa 72/1000 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 569 - 576 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aldigin bankadan kaynakli
    Garantimi
    Akbank

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Oylum'dan TCD'nin elinde 325k lot var gözüküyor. Gerçi takaslarda 155k gözüküyor. Saklamayı başka yerde mi yapıyorlar bilemedim. Ancak ben almaya çalıştığım dönemde bile almakta zorlanmıştım. Kolay kolay satabileceklerini düşünmüyorum.
    Oylum %8 yukarıda maşallahı var. Yukarıda da dediğim gibi ben hisse seçimlerini beğendiğim için daha rahat hissediyorum kendimi.dün tartışılan güvence konusu kafami karıştırıyor sadece. Bir arkadaş 177 k kadarına devlet güvencesi var dedi fonlar için ama kesin bilgi mi bilemedim. Yani banka mevduatlarında kafamiz rahattı burada da rahat miyiz?

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yaşamak direnmektir.

Alıntı Originally Posted by Seyes Yazıyı Oku
    Akbank

Tamam iste ondan
    Vakif yada is bankasindan alinca marj kesmiyor
    Bizim pangaci hepsini bilir o yazsin size...admustafa ustadim musteriyle ilgilenirmisiniz

4.  Alıntı Originally Posted by albatros01 Yazıyı Oku
    Oylum %8 yukarıda maşallahı var. Yukarıda da dediğim gibi ben hisse seçimlerini beğendiğim için daha rahat hissediyorum kendimi.dün tartışılan güvence konusu kafami karıştırıyor sadece. Bir arkadaş 177 k kadarına devlet güvencesi var dedi fonlar için ama kesin bilgi mi bilemedim. Yani banka mevduatlarında kafamiz rahattı burada da rahat miyiz?

Miktar bazlı devlet güvencesi yok diye biliyorum. Yanlışsam düzeltilir.
    Bildiğim,
    Fon tüzel kişilik sahibi olmamakla beraber fonun mal varlığı kurucudan ayrıdır. Ayrıca Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca, fon malvarlığı rehnedilemez, teminat gösterilemez ve üçüncü kişiler tarafından haczedilemez. Yani fon malvarlığının korunması kanun ile güvence altına alınmıştır.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Oylum'dan TCD'nin elinde 325k lot var gözüküyor. Gerçi takaslarda 155k gözüküyor. Saklamayı başka yerde mi yapıyorlar bilemedim. Ancak ben almaya çalıştığım dönemde bile almakta zorlanmıştım. Kolay kolay satabileceklerini düşünmüyorum.
    Oylum da bugün +%6 yapıyor

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tamam iste ondan
    Vakif yada is bankasindan alinca marj kesmiyor
    Bizim pangaci hepsini bilir o yazsin size...admustafa ustadim musteriyle ilgilenirmisiniz
    cok teşekkür ederim

7.  Alıntı Originally Posted by albatros01 Yazıyı Oku

Miktar bazlı devlet güvencesi yok diye biliyorum. Yanlışsam düzeltilir.
    Bildiğim,
    Fon tüzel kişilik sahibi olmamakla beraber fonun mal varlığı kurucudan ayrıdır. Ayrıca Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca, fon malvarlığı rehnedilemez, teminat gösterilemez ve üçüncü kişiler tarafından haczedilemez. Yani fon malvarlığının korunması kanun ile güvence altına alınmıştır.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Oylum da bugün +%6 yapıyor
    %13 buldu artış

Yaşamak direnmektir.

Sayfa 72/1000 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •