Sayfa 72/114 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon
Arama sonucu : 908 madde; 569 - 576 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1. Piyasa tanımaya başlıyor

2.  Alıntı Originally Posted by nane58 Yazıyı Oku
    Piyasa tanımaya başlıyor
    Evet çünkü hikaye çok güçlü ve ucuz..
    Fd/favök henüz 6.9 oldu..
    Örneğin atatp de bu çarpan 16.8..

3. Teşekkür ederim verdiğin değerli bilgiler için
    Atatp nin geçen yılki hareketini matrikste de görme ihtimalimiz var mı acaba. Ben şahsen gelecek için biraz umutluyum ama yine de burası borsa neyin ne olacağını bilemeyiz. Tek sevindiğim yanı bir çok olumlu etkeni içinde barındıran güzel bir hisse de olduğumuz

4. Merhabalar
    Pd dd nin 4.60 olmasini nasil degerlendiriyorsunuz ?
    Biraz yuksek olmasi sorun olabilir mi?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    Merhabalar
    Pd dd nin 4.60 olmasini nasil degerlendiriyorsunuz ?
    Biraz yuksek olmasi sorun olabilir mi?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sektörde bu çarpan yüksektir..
    Özsermaye 542 milyon 2024 de 130 milyon net kar em etkisi ile net kara olumsuz yansıdı..
    2025/12 em etkisi sınırlı kalacağı için özsermaye karlılığı %50 yi aşacak ve bu etki katlayarak gidecek..
    Özsermayesi küçük hızlı büyüyen şirketler her zaman fırsattır..

6. Sn. Kazançkapısı bu hisse bana geçmişte atatp yi keşfettiğiniz günleri anımsattı.Çok şükür X 3 kazanmak nasip olmuştu orada . Bakalım benzer senaryo inşallah burada da tecelli eder.

7.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn. Kazançkapısı bu hisse bana geçmişte atatp yi keşfettiğiniz günleri anımsattı.Çok şükür X 3 kazanmak nasip olmuştu orada . Bakalım benzer senaryo inşallah burada da tecelli eder.
    Evet o günlerde hisse fiyatı 26-27 seviyelerindeydi..
    Sadece tradesoft ve zenia (restaurant zincir programı)ile ön plana çıkıyordu ve sonrasında karbon sertifikası platformu ve hızlı büyümeyi öngörmemle yatırımımızı yapmıştık..
    Çok şükür ki iyi kazandırdı..
    Benim pd 7-8 milyar tl değer biçmem doğrultusunda yatırımı sonlandırmıştım sonrasında 17 milyar tl ye kadar fiyatlama görüldü..şimdilerde 9-10 milyar pd oturmuş durumda..
    Mtrks 1 milyar tl hasılat yaparken atatp 1.9 milyar ile 2024 ü bitirdi ancak pd leri arasında bir uçurum var..benim öngörüm bu makasın kapanması yönünde ki piyasa bu öngörümü desteklemektedir..

8.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn. Kazançkapısı bu hisse bana geçmişte atatp yi keşfettiğiniz günleri anımsattı.Çok şükür X 3 kazanmak nasip olmuştu orada . Bakalım benzer senaryo inşallah burada da tecelli eder.
    faizler düştükçe borsaya yatırımcı geliyor...yeni yatırımcılar geldikçe de alım iştahı yükseliyor....bu iştahın devam etmesi halinde matriks için de her şey mümkündür dostum...bakalım nasipte neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 72/114 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •