Sayfa 72/132 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 569 - 576 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

1. Üstad geldi..

sorularınızı sorabilirsiniz

Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    MErsin limanına yakın. Yeni fabrika ihracaat içi olacak. Çatıya GES kursa enerji maliyeti düşer. Mersin güneş bakımında iyi.

Takipteyiz

2.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    mersin fabrikası..

izahnameyi okuyabilirsiniz..

şirketin faaliyet raporunu okuyabilirsiniz..

hepsi orada var..
    Madem ortaya bir şey attınız size bir soru soruldu, etik olan kaynağından bilgiyi paylaşmak olmalıydı.
    Sizin yerinize, şirketin son dönem Faaliyet Raporundan alıntı yaparak ben paylaşayım bari. Ben Ersin Beyin röportajlarından Ocak veya Şubat gibi fabrikanın faaliyete geçeceğini tahmin ediyorum.

''Global tedarik krizinin makine elektronik aksamının teminini olumsuz
    etkilemesi ve fabrika inşaatında yaşanmış olan gecikmeler nedeniyle yatırımın devreye giriş tarihi 2023 yılının
    ilk çeyreği olarak revize edilmiştir.''
    (Faaliyet Raporundan alıntıdır.)

3. bi dahaki sefere etik olsun diye dipnot da veririm.. hatta noter onaylı örneğini de adresinize göndereyim..

okuması yazması olan kişileriz.. araba alırken yüz kez içinde sigara içilmiş mi diye kontrol ediyoruz, ev alırken tapuda üzerinde ipotek var mı diye bakıyoruz.. bi zahmet hisse alırken de açıp faaliyet raporunu okuyun.. bu kadar zor olmamalı

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Madem ortaya bir şey attınız size bir soru soruldu, etik olan kaynağından bilgiyi paylaşmak olmalıydı.
    Sizin yerinize, şirketin son dönem Faaliyet Raporundan alıntı yaparak ben paylaşayım bari. Ben Ersin Beyin röportajlarından Ocak veya Şubat gibi fabrikanın faaliyete geçeceğini tahmin ediyorum.

''Global tedarik krizinin makine elektronik aksamının teminini olumsuz
    etkilemesi ve fabrika inşaatında yaşanmış olan gecikmeler nedeniyle yatırımın devreye giriş tarihi 2023 yılının
    ilk çeyreği olarak revize edilmiştir.''
    (Faaliyet Raporundan alıntıdır.)

4. üzüntüden ağlıcam ve göz yaşlarımı Tezol tarafından üretilen tuvalet kağıtlarına silicem

5.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    üzüntüden ağlıcam ve göz yaşlarımı Tezol tarafından üretilen tuvalet kağıtlarına silicem
    https://www.tezol.com.tr/faaliyet-raporlari/

foruma girip yazana kadar burayı okumak size daha fazla şey kazandırır..

naçizane düşüncem, hisse almadan önce yönetim kurulu faaliyet raporlarını okumak yönündedir..

saygılar,,

6. Consus enerjiden (#conse) kiralanan kojenerasyon vardı. 25.07.2022 de bitiyordu sözleşme .

Ne oldu ona acaba
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

7.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Consus enerjiden (#conse) kiralanan kojenerasyon vardı. 25.07.2022 de bitiyordu sözleşme .

Ne oldu ona acaba
    Torbalıdaki fabrikada kullanılıyordu. 6,7 Mw gücündeydi pehlivan
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

8. Minikyatırımcı Gökkuşağı cini gibidir. Eğer onu bulduysanız altın dolu küpü bulmanız da yakındır

Sayfa 72/132 İlkİlk ... 2262707172737482122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •