Sayfa 720/1024 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Görecez ! her şeyi görecez ! bunlar yıllar sonra TÜRKİYE ye ŞARBONU bile gösterdikten sonra şimdiye kadar yaptıkları gelecekte neler yapabileceklerinin aynasıdır, Dorda yükseliş kaçınılmaz der kendi adıma tek cent bozdurursam amk...
    İnsanlar dik duruşuna devam ederse mutlaka ümit edilecek güzel şeyler olur..Ama Haziran seçimleri sonrası olduğu gibi döneklik yapmaya devam ederler ise Ümidin olmadığı ama başka şeylerin olduğu bir gelecek bizi bekliyor demektir....

Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    Bu para ECB için çıtır çerez, aylık bastıkları ile karşılaştırıldığında. Kendi etkilenecek bankalarını bailout ederler, ECB bilançosu bir sürü EM batık varlığı ile dolar.
    E ECB bu işi hayrına mı yapar sizce.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bu para ECB için çıtır çerez, aylık bastıkları ile karşılaştırıldığında. Kendi etkilenecek bankalarını bailout ederler, ECB bilançosu bir sürü EM batık varlığı ile dolar.
    Avrupa bankalarının Asya pozisyonları açısından da benzer şeyler söyleyebilirmiyiz..her ne kadar AB'de olmasa da, özellikle ÇİN'deki İngiliz bankalarının yükümlülükleri açısından..

Durumlar borç açısından çok karışıktır..Sn. Hakem haklıdır bu konuda..

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E ECB bu işi hayrına mı yapar sizce.
    hayır yok kendi bankacılık sistemlerini korumak için. tabi buna korumak denirse. zombiden başka bişey kalmadı sistemde.

çok büyük tavizler vermek gerekir tabi, misal bankaların borcunun bir kısmını imf aracılığı ile devlete yükletebilirler aynı yunanistandaki gibi.

İş gelip Deutsche Bank'a dayanmasın diye g.tünü bile verir Dragi

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Avrupa bankalarının Asya pozisyonları açısından da benzer şeyler söyleyebilirmiyiz..her nekadar AB2de olmasa da, özellikle ÇİN'deki İngiliz bankalarının yükümlülükleri açısından..
    Hocam bir mantık çerçevesinde bakarsak tabiki saçmalık ama Dragi ne demişti; "whatever it takes"

en azından denerler bence

hayır yok kendi bankacılık sistemlerini korumak için. tabi buna korumak denirse. zombiden başka bişey kalmadı sistemde.

çok büyük tavizler vermek gerekir tabi, misal bankaların borcunun bir kısmını imf aracılığı ile devlete yükletebilirler aynı yunanistandaki gibi.

İş gelip Deutsche Bank'a dayanmasın diye g.tünü bile verir Dragi
    Yani herkes borçlu,herkes batık,herkes ne istenirse yapmak zorunda))))))))))

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    ...kusura bakılmasın ama rasyonel akıl bana dolar ve altın der.Bakın altın işine de dikkat isterim arkadaşlar özellikle vurguluyorum ki gelecek yıl alıntı yapabileyim bu yazılardan .Bence altında onsun düşüşü de gelecek yıl bitecek çıkış başlayacak.
    o rasyonel akılla şimdiye kadar dolar aldım da şimdiden sonra kalan tl'lerle buralardan dolar yerine altına girsem mi diye düşünüyorum ama yemiyor. daha doğrusu daha erken mi acaba diye düşünüyorum.. 1000$ altını görür mü acaba gibi.. kafamda deli sorular.

Sayfa 720/1024 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •