Sayfa 720/1001 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by kiraz Yazıyı Oku
    SON 12 YILIN EN DÜŞÜĞÜ( %43 ) daha önceki verilere ulaşamıyorum...

sanırım , SON 20 YILIN EN DÜŞÜK ORANI

"organize işler" olmasa bu satış dalgasında,
    endeksin geleceği yer XU100 ; 800 (100 cent) civarında olurdu ...

su akar, yolunu bulur...
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Açığa satışla ilgili ,Yabancılara 25 milyon TL toplam ceza..
    Az olmuş..

1 HAruna 15 milyon ceza yazıyorsan, dev kurumlara yaz 250 milyon... elin titremesin

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by kiraz Yazıyı Oku
    "organize işler" olmasa bu satış dalgasında,
    endeksin geleceği yer XU100 ; 800 (100 cent) civarında olurdu ...

su akar, yolunu bulur...

BİST'e; 3-5 milyar dolar kamu kaynağı ile ayar veriyor birileri...

DÖVİZ'e de ayar vermeye çalıştılar, 120-130 milyar usd buharlaştı, netice ortada...
    Ayrıca, dövizde elimizde silahımız kalmadığını da cümle aleme ilan etmiş olduk...

Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete...
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    borsa tarafını çekip çevirmek kolay...artık eskisinden de kolay...çünkü yabancı payı azaldıkça azaldı...artık ipler yerlilerin elinde...elinde TL olsun yeter...o da bademlerde bol miktarda var...pandemi nedeniyle esnaf v.s. ticarette umduğunu bulamayan eline 3-5 kuruş geçen borsaya geldi...burası artık birilerinin umut ve ekmek kapısı oldu...hükümette bunu biliyor...bir şekilde bu değirmen döner sanırım...bilmiyorum...böyle daha mı iyi oldu daha mı kötü göreceğiz...

mesela olurda yurtdışı gümlerse bizim borsa nasıl bir tavır koyacak merak ediyorum...bademler çıkartıp masaya vuracak mı yoksa çil yavrusu gibi dağılacak mı?

ya da yurtdışı devam ederse yukarı burayı da nerede kalmıştık deyip sürecekler mi yukarı? sorular sorular...

5. 2020 yılında yapılan işlemler için gavurlara ceza kesilmiş

Anlaşamamışlar da olabilir ne bileyim ben

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Açığa satışla ilgili ,Yabancılara 25 milyon TL toplam ceza..
    Az olmuş..

1 HAruna 15 milyon ceza yazıyorsan, dev kurumlara yaz 250 milyon... elin titremesin
    Veda busesi....

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ben aslında düşüşleri alım fırsatı olarak kollarım. 1700 üstünde sattık 1500-1600 arasında kapandık. Ama ilk tabandan değilde 2. tabandan (işim vardı izleyemedim maalesef) long olabilseydik iyiydi. Bugün biraz mal aldık. Ben karlı kapatacağıma eminim. Belki biraz bekletir ama karlı kapatırım. Poz %20.
    3 Bankada aldım verdim aldım verdim. Bunu 2-3 kez yaptım.

Şuan AK, IS, VAK iyi kazandırdı.

Ayrıca yeni halka arzlara katıldım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Orta-uzun vade endeksin tarihi bir ralliye gideceği aşikar. Tarihi döngülerinden birine girecek. Ama kısa vade için birden fazla uzun vadeli grafikte ihtimalini gördüğüm negatif durum var. Gerçekleşir gerçekleşmez ben değilim palası endeksin. İhtimali azalır yada ortadan kalkarsa benim de fikrim değişir elbet. Boşuna yazmıyorum her sabah kritik rakam şu diye. Kritik benim için. Ha şartlar değişir döneriz yukarı ne var yani. Ne oluşursa grafiklerde o yöne. Allah ın emri değilya kardeşim. Duruma göre hareket. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
    Benim yazdığımımı üstüne alındın bilmiyorum, ya da bu saatde okuyacak mısın onu da bilmiyorum ama ben sana yazmamıştım. Analizlerini beğenerek okuyorum. Teknik hiç bir analize itirazım yok zaten. Olamazda. Teknikçilere değil, bizim borsada her malı her fiyatdan pahalı bulan bir tayfa var ya bizim forumda. Onlara ithafendi... Hepsi o
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 720/1001 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •