merhaba,vay anam vay 1 milyar tl margin call oluşmuş pazartesi inşallah yurt dışı toparlar yoksa kıyım olur,allah yardımcısı olsun vopçunun
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
TUVALET kagıdına yuzde 25 yerlestırmısler...haberınız ola dunden bugune
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Her şey ateş pahası. BIM'de ambalajlı ekmek kg 20 TL'den aşağı değil, tost ekmeği nedense daha hesaplı belki çok pişirmeyince enerjiden tasarruf var. Bir süre yumurta vs ekmeksiz yiyeceğim, evde krep tavası var kafama göre bir şeyler yapıyorum zaten.
Öte yandan kolonya litre 22 TL idi. Geçen senelerde 50 TL'ye satıyorlardı şimdi ekmekten, ayçiçeğinden, benzinden ucuz.
TUIK manipulasyonu için de yapma ihtimali olabilir, çok satılan bir şey değil şu sıralar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Dolar bazlı endekste teknik işler mi ?
işlerse TCK oluşabilir.. önce 1.44 dolar kırılmalı...
Temmuzda her kesimden çalışanlar için ücretlerde enflasyona paralel çok yüksek artışlar olacak.Ücretlere yapılan bu zam enflasyona karşı erimeden seçime gideceklerdir.Okullar 12 Eylülde açılacak.Okulların açılışını 26 Eylüle kaydırabilirler kaydırabilirler.Takip eden hafta sonu 2 Ekim pazar günü seçime gidebilirler.Yoksa seçim 2023 hazirana kalır. (Sadece kişisel bir tahmin.
Enflasyon ne zaman düşer derseniz petrol fiatları ne zaman düşüşe geçerse o zaman enflasyon düşmeye başlar.Tabili bu da rusya ve Ukrayna arasında ki ateşkese bağlı veya opec ülkelerinin petrol üretimini artırmalarına bağlı
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
https://serbestiyet.com/haberler/exp...203uncu-94272/
Sonra gelsin zaferler..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri