RTE nin ilk önceliği bana göre 401 milletvekilini muhalefete kaptırmamak. Bu olursa çoğu akp linin siyasi hayatı biter. Muhalefetin adayı Mansur Yavaş olamaz bana göre çünkü militan akp kadroları hukuki yollardan temizlenmez Mansur Yavaş kolay itaat eden biri değil. Temiz dürüst çalışkan biri ama hukukçu olması hasebiyle.
Eğer bir hata yapıp militan kadrosu temizlemeden işe başlanırsa feto de olduğu gibi her zaman hükümete karşı operasyon olabilir.
Bence 401 milletvekili sağlanırsa kamu personeli siyaseten taraf olmaktan çıkarılmalıdır bununla ilgili denetim yapan anayasal bir kurum oluşturulmalı. Anayasa mahkemesi görev ve yetkileri genişletilmesi gerekir. Minicik bir mahkeme siyaseten AYM kararına direnmemeli. Partilerin üstünde demogles kılıcı gibi duran AYM sanki daha mantıklı. Ayrıca siyasi parti yasası çıkmalı iki kez seçilebilmeli maksimumt
Reisin amacı ekonomi mokonomi değil..
Burdan seçimi kazanamaz..
Tarihde birikmiş ne kadar kutuplaştırcı etken söylem fay hattı yalan Yannış hurafe muhafazakar Hafızayı sahaya sürecek..
Bu o şu nedenle karşına KK yi istiyor..
Seküler CHP /muhafazakar kapışmasına oynayacak..
Millet ittifakının ortaklarını CHP kazanına kolayca atacak bu şekilde..
KK bu oyuna gelecek mi..
Yada nasıl savuşturacak..
Seküler laık korkuları diri tutup siyasette 10 yıl yan gelip yatan bir örnek Baykal vardı..
Ama iktidar olmamıştı...
Kutuplaştırma size bu ülkede her zaman koltuk verir.
Ama iktidar zor gibi..
Toplum kalite kaybedip vasatlaşıyor..
Radikale de sürüklenebilir..
Bu ülkede cb seçimleri hep 100 senedir kolay olmamıştır.
Olaysız seçim işi olmamıştır..
Bütün gücün bir elde tutulduğu bir cb seçimi için daha zor.
Tek zar atılacak..
Zarı tutturan masadaki her şeye sorgusuz sualsiz sahip olacak..
Tepegözün tek gözü var..
En zayıf yeri gözü
Gözünü korumak için de çok şey yapar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
THY nin başı sağolsun. Personelin yarısının(!) babası vefat etmiş!!!! https://t.co/tiBkSbBrQb
https://twitter.com/selcukozdag/stat...xq0eXfMxw&s=19
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri