https://www.ombudsman.gov.tr/content...1_2013-289.pdf sizinkine benzeyen bir emsal bir inceleyin
https://www.ombudsman.gov.tr/content...1_2013-289.pdf sizinkine benzeyen bir emsal bir inceleyin
Sayın ressam .
Binaya gelen toplam fatura'nin %30 unu eşit şekilde dairelere pay ediceksiniz kalan %70 lik kısmı ise kalorimetre lerden okuduğunuz toplam rakama bölerek bir birim fiyat çıkaracak her dairenin tüketimi ile carpip faturaları olusturacaksiniz. Bu şekilde hiç yakmasa bile her daire toplam tüketim %30 una ortak olacak.Kat mulkiyet kanunu na göre bu şekilde hesaplama yapilmasi gerekiyor diye biliyorum.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 derece kuralı mevcut hiç petek açmasanızda bunu ödemek zorundasınız bildiğin kadarıyla
Yukarıda bahsi geçen kalorimetre sistemine ilişkin yasal mevzuata 16, 17,19.
paragraflarda yer verilmiş olup, ilgili mevzuat düzenlemelerinde merkezi ısıtma sistemine
sahip binalarda ısı ölçüm ekipmanlarının (Isı ölçer, Kalorimetre) kullanılacağı belirtilerek,
ısıtılan mahallerin iç ortam sıcaklığı 15°C'nin altına düşmeyecek şekilde tedbir alınması
gerektiği hükme bağlamıştır. 18. paragrafta belirtilen Yönetmelik hükümlerine göre de
yapılması gereken iş ve işlemlerin, bina sahibi veya yöneticisi, bina yönetim kurulu, enerji
yöneticisi ile işletmecisi tarafından yerine getirilmesi ve 02.05.2012 tarihi itibari ile
merkezi sistemle ısıtılan ve birden fazla bağımsız bölüme sahip tüm binaların kanun ve
yönetmelik hükümlerine tabi olması, daha özel bir ifade ile ısı ölçüm ekipmanlarının (Isı ölçer,
Kalorimetre) binalarda kullanılması zorunlu haline getirilmiştir.
Merhaba arkidişler,
Taptaze aldığım sıcacık düz vadeli mevduat oranını sizlerle paylaşmak isterim:
İşbankamızdan alınmıştır oranımız.
Vade: 32 gün
Tutar: 500bin üzeri
Nitelik: temdit
Oran: %20
Herkese selamlar
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri