Sayfa 721/1000 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben anlamiyorum
    Herkes acc den sikayetci ama kimse terketmiyor
    Kardesim sizi baglayanmi var satin gecin o zaman...

Biz burada tcd nin anasina avradina da cok sovduk...boyle zamanlar olacaktir...fon isi sabir isidir
    Haftalik ekside olabilirsin
    Kapat ay sonu bak...aylikta ekside olman imkansiz fonlarda yatirimci kalmaz...aylikta ekside olacagina inanarak hala fondaysan da...
    O da ilginc...
    İmza Tbey35 aynen katılıyorum. Bir de bu fonların yılbaşından iitibaren getirilerine bakıp öyle eleştirmek lazım. Eğer trene geç binmişsen haliyle getirin biraz düşük kalabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Olabilir.bu amerika senato genel kurul oylamasi olacak.tarihi bellimi ?

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    henüz belli değil ama yaptırım olayının iç siyaseti tatmin edecek şekilde hafifçe geçiştirilebileceğini düşünüyorlar uzmanlar ki aşağıdaki bağlantıya bakarsanız siz de hak verirsiniz. bu işler öyle kolay değil. çünkü Rusya faktörü var. adamlar natoyu baltalamak için türkiyeyi yanlarına çekmeye çalışıyorlar. f35'mi vermiyorlar, s35 var, biz ne güne duruyoruz buraya gelin, sizin asıl yeriniz nato değil, bizim yanımız. savunma alanında her türlü paktı imzalarız gerekirse diyor rus dış işleri yetkilileri. bunlar olmasa amerika kahbesi bizi çoktan boğup öldürmek için harekete geçerdi.

https://www.amerikaninsesi.com/a/esp...m/5202140.html

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Acc dagiliminda aselsani eksi 1 gosteriyor
    Ama aselsan arti 1 de hep acilistan beri
    Tablo %100 doğru. siz yanlış tabloya mı bakıyorsunuz acaba

Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Tablo %100 doğru. siz yanlış tabloya mı bakıyorsunuz acaba
    Simdi duzgun geliyor... guncelleme suresi 15 dk denmisti ama daha uzun sanirim

Durdo toplayacak
    Rygyo daki ky nin beynine...

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Durdo toplayacak
    Rygyo daki ky nin beynine...
    Rygyo tehlikeli bulaşılmaz. %10 artabilir de düşebilir de

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Haklisinizda genel durum cok iyi gidiyor
    Rygyo daki ky yuzunden bizde yanacagiz
    Kaciyorlar....
    Web kasım ayı dağılım raporlarında gözüken hisselere bakıyorsun sanıyorum. Peki bunlar bu hisseleri değiştirip başka hisse almış olamazlar mı? Dün ondan sormuştum yayınlanan bu raporlar aralık ayı için geçerli mi diye? Bol kazançlar

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Web kasım ayı dağılım raporlarında gözüken hisselere bakıyorsun sanıyorum. Peki bunlar bu hisseleri değiştirip başka hisse almış olamazlar mı? Dün ondan sormuştum yayınlanan bu raporlar aralık ayı için geçerli mi diye? Bol kazançlar
    Bu tablolar sadece hazırlandığı akşamki durumu yansıtır, ertesi gün eskimeye başlar. Elimizde sadece bu tablolar olduğu için mecburen ona göre yorum yapıyoruz. Bir de gözlemlediğim kadarıyla, en az değişiklik yapan fon MAC.

Sayfa 721/1000 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •