Sayfa 722/1032 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Hikayesi gercekleşecek tek kagıt
    ısrarla tutmaya devam ..

Ofac no fuck veya lets fuck farketmez ne karar cıkarsa cıksın super olur
    o haber oyle de boyle de gelse ben aynı gun tavan olacagını dusunuyorum
    yeterki belirsizlik bitsin..

dikkat yatırım tavsiyesi değil
    Ufuck mufuck idare et desek olmaz mı ofuck' a...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, vereceğiniz kararlar tamamen size aittir...
    Az yazıp, çok okumak istiyorum...

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by MSB Yazıyı Oku
    Ufuck mufuck idare et desek olmaz mı ofuck' a...
    Hiç farketmez yeterki iski bi şekilde sonuçlansın aynı gun tavanlar başalayacak bence

Buarada dikkat ederseniz seans sonları genelde hareketleniyor..

neden ? tahtadaki shortcu tayfa kapanısştan sonra Amrikadan heran haber korkusu içinde şey korkusuyla gune short girmiyor

gun içi vur kac vur kac tahatyı duman ettiler ama sona geldi bence...

3.  Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Hiç farketmez yeterki iski bi şekilde sonuçlansın aynı gun tavanlar başalayacak bence

Buarada dikkat ederseniz seans sonları genelde hareketleniyor..

neden ? tahtadaki shortcu tayfa kapanısştan sonra Amrikadan heran haber korkusu içinde şey korkusuyla gune short girmiyor

gun içi vur kac vur kac tahatyı duman ettiler ama sona geldi bence...
    Güzel kardeşim enerjin iyi maşallah ama hulkbankı küçümseme bence dün 4.5 düştü bugün 1 bile yerine koyamadı. Seans sonu demişsin birde dün seans sonunu görmeliydin... Allahım kapasada kurtulsak dedirtir adama...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
     Alıntı Originally Posted by alekss Yazıyı Oku

5,86- 7,80 yükselişinin 0,618 geri alışı yapıldı
    güneşli günler gelecekse öncelikle düşüş daha fazla derinleşmeden düşen kırmızı trendini yukarı kırması gerek
    bakalım neler olacak

Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır

saatlik grafikte düşen trend çizgisini yukarı kırdı , hadi hayırlısı bakalım , işler beklentimiz dahilinde ilerlemezse stop çalıştırmak gerekir

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim enerjin iyi maşallah
    Birak ortak, yeni kan gelsin. Hep ayni dinozorlarla olmuyor bu is. Belki yeniler ugurlu gelir!

6. ...Tavan tavan giden hissede yatirimci ne gezsin arkadaş...kendinizi hayallerinizle kandirmayin borsa para fonlarin yada patronlarin para dagitim/hayir yerleri degil hic bir zamanda olmayacak zaten...borsa herzeman icin cücük yatirimcinin parasina talip ozellikle bizimki gibi gevşek borsalarda ...halkbank eger ilerliyecekse bir gun; adim adim ilerlerse ancak iş yapar...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. ...Yalnız burunsondan sonra halkb para giriş cikislari her gun ilk 3/5 te...ya 10milyon çıkış ya 10milyon giriş oluyor gün aşırı...eskisi gibi yabancı oranında bariz degisimde yok bir gurtlanması var karnında ama bilemedik

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

8. ...kıriz yatırımcıya/vatandaşa bankalar zarar etmez...kırızin en şok hissedildigi 2018 yılı muhtemelen garanti icin 2017den daha karlı gecilecek gibi

Sayfa 722/1032 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •