Sayfa 723/1032 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. 3,çeyrek karı beklentilerin aksine yüksek gelirse banka pozitif fiyatlanır.Çarpanları tarihi diplerde.Elin oğlu topluyor.Bizimkilerde 2-3 kademe tacirlik peşinde koşuyor.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. citi dauche sazi almis al gülüm ver gülüm...hafif hafif süzüyomu ne...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ...kıriz yatırımcıya/vatandaşa bankalar zarar etmez...kırızin en şok hissedildigi 2018 yılı muhtemelen garanti icin 2017den daha karlı gecilecek gibi

435 milyon dolardan 280 milyon dolara dusmus. Bir de bu acidan bak istersen

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    435 milyon dolardan 280 milyon dolara dusmus. Bir de bu acidan bak istersen
    Bu güne kadar o ($) açıdan baktında noldu ;) vatandaşın savunma mekanizmasını deşme

rakı örneği iyiymiş; halkbankı 15tlden alanda kalkinma bankasini 5tlden alanda ölüyor yani çokta şeyetmemek lazım

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. Hissedeki en önemli gelişme, 2017 Eylülünün başında start almış olan "orta vade bazlı düşüş trendinin" 13 ay sürdükten sonra 2018 Eylülünün sonunda sona erip "orta vade bazlı çıkış trendine" dönüşmüş olmasıdır. Son 1 aydır biz aslında çıkış trendindeyiz. Teknik analiz teorisi kapsamında durum aynen böyle. Tabii teknik analiz Kuran'daki bir Ayet değildir, her zaman doğru sonuç vermez. Tekrar düşüş trendine girme ihtimalimiz doğal olarak mevcuttur. Ancak en azından bir yol gösterici özelliği vardır teknik analizin. Bu hissede temel analiz zaten çalışmıyor, aksi halde defter değerinin %27'sinden işlem görüyor olmazdı. Bunu söylemekle beraber OFAC belirsizliğinim hisse performansındaki rolü çok büyüktür, bunu da unutmamak lazım.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

6. Günlük kapanışlar bazında 50 günlük basit hareketli ortalama oldukça önemlidir. Bunun altında kapanışların görülmesi momentumun satışa döndüğünü gösterir. An itibariyle 50 günlük BHO 6.35 dedir. Bugünkü kapanış olan 6.63 e oranla arada yeterli bir güvenlik payı var gibi gözüküyor. 6.35 in üzerinde kaldığımız sürece tahtadaki momentum alış ağırlıklı olmaya devam edecektir.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

7. Hoşuma giden güzel diğer bir gelişme; hissenin 6 işgünü boyunca arka akaya 7 tl nin üzerinde kapanışlar yapabilmiş olmasıdır. 6 gün arka arkaya 7 tl nin üstünde kapandıktan sonra, bu haftanın ilk işgünü olan 22 Ekim Pztsi günü 7 tl nin altına tekrar inmiş bulunuyoruz.

8. Trend değişikliği oluştuktan sonra genellikle bir geri çekilme yaşanır. Bu geri çekilme 50 günlük BHO'ya kadar devam edebilir ancak bu geri çekilme sizi panikletmesin zira oldukça doğal bir süreçtir. Bunun nedeni; uzun zamandır hissenin satış baskısı altında kalmış olması yüzünden hisseye olan güvenini kaybetmiş hissedarların bu trend değişimine inanmamaları ve bu hareketin önceden pek çok kere olduğu gibi yine feyk olacağını varsayarak üst banttan tekrar satışa geçmeleridir. Bu tip satıcıların oluşturduğu direnç aşılır aşılmaz; artık hakim konumda olan çıkış trendi tekrar ağılığını koyar ve çıkış yoluna devam eder. Normal şartlarda olay bu şekilde gelişir.

Sayfa 723/1032 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •