Sayfa 723/1024 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

CDS ler dayanmış 600 `e isterse faiz artırmasınlar zaten mb`nı takan mı kaldı Tl ciler dışında !...

Katar`dan yatırım desteği başladı
    SABAH Gazetesine bir demeç veren Katarlı Qatar Holding, Essa, Nora Raşit Al Doosori, Al Sumeiti ve Raşit El Kubeysi`nin yatırımlarını ...
    http://www.paraanaliz.com/2018/genel...basladi-25674/

Yandaşın şu haberi bile en azından benim DOLARDAN neden vazgeçmeyeceğimin cevabıdır. Arabın ... bile vermeyeceğini bildiğimden yinede olurda verirlerse bunların sattıkları Dolarları cukkalayıp kenara koymaları için kendi çevremde sona kalmış ciğerci kedilerine bu son şanslarını iyi değerlendirmelerini söyleceğim. Ama dedim ya bunlar şişirilmiş , KERİZ Doları sattırmak için yazılmış haberlerdir yemek isteyene afiyet olsun.

Bis Enerji Kupon Ödemesini Erteledi
    http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...rteledi-25673/

KATARLI arap soytarıları için ahanda yatırım yapacakları şirket buldum, bunu alsınlar BİS gibi şirket işte ....

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bis Enerji Kupon Ödemesini Erteledi
    http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...rteledi-25673/

KATARLI arap soytarıları için ahanda yatırım yapacakları şirket buldum, bunu alsınlar BİS gibi şirket işte ....
    yandaşların çok sevdiği inşaat ve enerji şirketleri BAM BAM BAM.....

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Kazancı TL.vermese bende uğraşmışcam ama.kazanc TL hesaplanıyor orda sıkıntı var.
    Adamlar viopda 20 kaldiractan 6 ya kadar düşürdüler ama şu halde bile full marjin çakıp çakıp duruyorum kafalarina en son merkez gelecekmiş vadeliye vizede utecek adam lazımdı birazda joleliyi hoplatalim vadelide hahahahha
    hahahahahaha hazır ütecek enayiler geliyor, soy babam soy !

Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    yandaşların çok sevdiği inşaat ve enerji şirketleri BAM BAM BAM.....
    Çekirdek çitleyerek izleyeceğiz bam bam bam sesleri arasında...

Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    hahahahahaha hazır ütecek enayiler geliyor, soy babam soy !
    Ule ! merkezide ütmek ! nasıl bir fantezi dünyanız var valla ben bile bu kadar olamazdım.

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sn. Short yatırım tavsiyesi olmasın ama size fikrimi yazayım..

Şu sıralar altın almak için biraz erken olabilir, katılırım..NŞA bir ipte iki cambaz oynamaz..yani normal piyasa koşullarında bildiğiniz gibi dolar yükseliyorken altın düşer, yada tersi..malum globalde dolar fonlamasının zorlaştığı ölçüde (ki bence en az bir 6 ayı daha var diye düşünüyorum) altının normalde pek şansı olamaz..ancak bu süre zarfında doların sıkılaşması sonucu bir yerlerde ülkelerde/şirketlerde kırılmalar veya panik vb. oluşmaya başlarsa (ki muhtemeldir) altında bu kokuyu alır(güvenli liman) ve o 1000'li değerleri göremez diye düşünüyorum..zaten görürsede dolar uçmuştur, o kadarda farketmez..

Kısaca dolar yükselsede, altın paniği hissetiğinde direnmeye başlar yada hafiften yükselmeye başlar..o noktalar bence alım noktaları olabilir..YTD..
    teşekkürler sn enki.. dediğim gibi ben de vakti olduğunu düşünüyorum. belki kademeli alış yapılabilir sn hakem gibi.. çok güzel detaylandırmışsınız. ama tabi ki belli olmaz bu işler.

Sayfa 723/1024 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •