Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Üretimin aksamaması için ben corona'nın haber dahi yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu konudaki düşüncem o kadar radikal.
Ama size tek bir olasılık bırakayım.. Hiç ölüm yok derken, bu vakadan ölüp de pnömoniden sebep gösterme durumu yoktur diye mi düşünüyorsunuz? Ha, elbette bizde olmaz bu. Muhtemelen İran gibi ülkeler mevcut kayıpları az göstermek için böyle yapıyor olabilir.
...
Reel sektör gözüyle bakıyorum
Üreticiler çinden gelen hammadde tedariğine çözüm almaya çalısıyorladı. Hop çin toparladı üretime baslıyor derken şimdi ürününü sattığın veya yine ara mamul aldığın avrupa patladı.
Şimdilik içerideki ekonomi normal bir şekilde devam ediyor çok şükür. eğer durum kötüleşirse başta hizmet sektörü olmak üzere bir çok sektör kötü etkilenecektir. Umarım işsizliğe dönüşmeden biran önce yaz gelir...
Borsa geleceği fiyatladığı için bu söylediklerimin birkısmının tabeladaki fiyatlarda olduğunu düşünüyorum.
Ama bundan sonra biz kendi gözlerimizle reelde etkiyi göreceğimiz için psikoloji çok önemli..
Yukarıdaki söylediklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Hergun bi banka batıyor takip etmek zorlaştı. Bankalardan önce batan çok havayolları olacak bence.
Yer İmleri